Gość joker Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Rosliny zdrowe lecz na pk jeszcze za wczesnie malt fryzjer by sie przydal pozdro jok
Macky Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Słuchaj Jokera dobrze radzi na pk za wcześnie, podajesz mniej więcej od 4 do 6 tygodnia kwitnięcia. Liśćmi na dole się nie przejmuj. Fajnie fajnie 1
lipson Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Ok dzięki za rady Panowie .. Powiedzcie mi jeszcze dlaczego końcówki liści są popalone? Od lampy to będzie?
Gość joker Opublikowano 9 Czerwca 2014 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jezeli koncowki lisci to za duzo papu nie przejmowal bym sie tym to swiadczy o dobrym ph I przyswajaniu skladnikow dla roslin lecz bez foty to wiesz zemnie zaden kaszpiroski hyhy pozdro joker
lipson Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2014 Przejzyj dzisiejsza fotorelacje, ktora dodalem . Tam widac ze koncowki lisci troche przypalone.
lipson Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Dzień 32 DZIEŃ : temp 29, wilgotność 41 proc. NOC : temp 23, wilgotność 56 proc. Ciekawe czy Red'y nabiorą fiolotewego koloru bo jak na razie to wszystkie mają białe pączki , tylko jeden sie odróżnia. Red Poisson : Auto Ak : Red Poisson: Auto AK : Red Poisson: Auto AK: Wszystkie cztery panienki
lipson Opublikowano 12 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2014 Tylko ta jedna różniła się od pozostałch trzech a miałem 3 pestki Red Poison i jedno które dostałem w gratisie Ak Auto
Gość joker Opublikowano 12 Czerwca 2014 Opublikowano 12 Czerwca 2014 napewno nie jest to ak i wychodzi na to ze masz fioletowe pheno jednej rosliny
Recommended Posts