SmakMaroca999 Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Bardzo fajna roslina ktora moge polecic kazdemu z czystym sumieniem Lubi jesc i dobrze poprowadzona daje super plon.Cala roslina ocieka zywica pokryta jest od lodyg do wiatrakow iprzytopowych. Zapach podczas kwitnienia jest strasznie mocny ze chwilowo otwarty namiot sprawial ze chata jeszcze dlugo pachniala.Jest to krzyzowka Greenspoona x Blue Berry i pheno mojej pani bylo po Greensponie.Moc tej rosliny to najlepsz co odnalazlem w odmianach af euforyczne podnoszace bardzo energetyczne lekko schodzace bez tego ciezkiego zamulenia jak u innych af.Mialem juz kilka odmian af od Grzeska i ta juz zostanie na dlugo numerem jeden.Polecam wszystkim!!! Haj-euforyczny pobudzajacy do dzialania bez efektu stoned 10/10 Dym -mimo wodnego curingu gesty i ciezki moze drapac w gardelko 8/10 Zapach na weg 6-7/10 zapach na flo 10/10 straszny smrodek bardzo przenikliwy Produkcja zywicy bardzo duza!!!!!
Ambasadorka Opublikowano 20 Marca 2014 Opublikowano 20 Marca 2014 Roślinkę przerobiłabym jedynie na masło ilość liści bardzo duża praktycznie całość w liściach odstrasza. Dym za pewne gryzący trochę - vapo dobrym rozwiązaniem.
SmakMaroca999 Opublikowano 20 Marca 2014 Autor Opublikowano 20 Marca 2014 Amba trzeba pierw sprobowac by ocenic ja polecam! Bo wiem co pale choc krotkie WC to po lezy troche w sloikach to sie okaze Narazie innego palenia mam tyle ze moze sobie wypoczywac.Weekend w Czechach zapowiada sie kapitalnie zobaczymy co powiedza moi znajomi Pozdro!
Recommended Posts