LepiSie Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Ja gdy wchodzę na forum z Iphona to mam wersję mobilną, z możliwosci przejscia na full, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Co to daje ? Jest możliwość instalacji tego na IPB więc problemu raczej nie będzie https://tapatalk.com/activate_tapatalk.php?plugin=ipb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judaista Posted March 7, 2014 Author Share Posted March 7, 2014 To jest aplikacja na smartfony, przeznaczona do przeglądania i zamieszczania treści na różnego rodzaju forach internetowych. Co do stylu ipb mobile, to nawet nie ma porównania z funkcjonalnością tapatalk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawlos Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Jakoś niezbyt często przeglądam neta z mobilnych urządzeń ale jeśli to robie to zawsze korzystam z pełnych wersji stron bo dla mnie są czytelniejsze mimo wszystko bo wiem gdzie znajdę potrzebne mi opcje, a te komunikaty o tapatalk wyskakujące znikąd na stronach mnie po prostu wkurzają także co użytkownik to inne potrzeby ale jeżeli jest możliwość zrobienia takiego ułatwienia dla innych na forum to nie mam nic przeciwko : by żyło się lepiej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 7, 2014 Share Posted March 7, 2014 Instalacja została zlecona specowi. Tak wiem... jest instrukcja krok po kroku, ale już nie raz uszkodziłem coś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Skrypt Tapatalk zainstalowany Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judaista Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Informuje uprzejmie pisząc z telefonu ze nie działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 Nie mam jak sprawdzić u siebie, żadnych zmian ? Na obydwu stylach forum ? Kompletne nic ? Czy jest jakaś opcja ale nie działa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judaista Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 Nic nie ma, normalnie jak forum ma tapatalka, przy ładowaniu strony pokazuje się informacja, że forum udostępnia taką opcję i czy chce otworzyć stronę w tapatalk. Sprawdzałem na wszystkich stylach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted March 8, 2014 Share Posted March 8, 2014 ok, zgłosiłem problem do speca. A wyczyściłeś cookies ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.