Jump to content

thc-thc

sklep z nasionami marihuany

breedbros.com

Trawka rozdaje nasiona za GrowLog'i !

Pablo
 Share

Recommended Posts

Witam

Ogłaszam rozpoczęcie jednego z wielu planów... 

Rozdajemy nasiona za fotorelacje ! 

Uprawiasz konopie ? Ukończ fotorelację uprawy na trawka.org a damy Ci tyle samo nasion co masz krzaków w growlog'u !

np. masz uprawę na 20 roślin, zasponsorujemy 20 nasion.

Nasiona markowe, oryginalnie zapakowane. Marki oraz odmiany pojawią się wkrótce. 

Dokładny regulamin jest w trakcie opracowywania. Już teraz można startować i każdy kto właśnie skończył lub kończy także może się zgłosić. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1

Kurła. No to trzeba growloga wstawiać raz dwa 🙂 Mam akurat małego scroga czy tam soga (pod siatką ogólnie), ale już ponad połowa drogi za mną. No i tez nie ma jakichś super efektów. Trza będzie coś nowego wrzucić. A jakie w ogóle nasiona są do zgarnięcia??

• Thanks 1

Wszystko jest w trakcie ustalania, mamy do dyspozycji kilka brandów, ale także muszę ustalić skąd wysyłka (ja w es) oraz kto pokrywa koszty wysyłek. 
Do dwóch tygodni myśle ze wszystko zgram, wtedy także roześle mailing z informacja.

• Thanks 1

• 1 month later...
W dniu 28.07.2022 o 00:46, Pablo napisał:

Wszystko jest w trakcie ustalania, mamy do dyspozycji kilka brandów, ale także muszę ustalić skąd wysyłka (ja w es) oraz kto pokrywa koszty wysyłek. 
Do dwóch tygodni myśle ze wszystko zgram, wtedy także roześle mailing z informacja.

Witam. I jak tam? Ustalone już coś? Dawno mnie tutaj nie było, widzę z gl coś kiepsko tutaj 😛 wiadomo już jakie będą możliwe opcje wyboru pestek? Kiełkuje właśnie pechy od Anaconda Seeds (AK, white widow, hypnotic) łącznie jakiś 33/35 szt i coś tam z DP (think fast) i od Space Seeds jakieś Amnesie zobaczymy co wyskoczy i będą wybrane najlepsze i rozbite na 3 boxy . Z braku czasu na gl długo tutaj nie wbijałem ale jak rozdajecie fajne pestki to może pomyślę o trzech logach. Pozdro 

• 2 weeks later...

info ze akcja idzie na przód: 

Oficjalny partner akcji: https://breedbros.com

BreedBros będzie odpowiedzialny za wysyłkę. Wysyłka z magazynu w pl także paczkomaty wchodzą w grę.

Edit: Chwilowo ja będę wysyłał z Hiszpanii, niestety wysyłka to 10euro kurierem UPS. Koszt wysyłki to 20e.

Płatność jakie przyjmuje: PayPal/Revolut/Polski Bank/Hiszpański Bank/Kryptowaluty/Złoto i wszelkie inne metody 🙂 

Pracuje nad uruchomieniem wysyłki z Polski, wtedy cena wysyłki spadnie do około 20zł. 

Ten post tak na szybko, później ogarnie się ładnie z banerkami oraz wyślę masowa wiadomość o akcji.

Regulamin także zostanie zmodyfikowany. Nasiona dobieramy indywidualnie. Brane są pod uwagę możliwości oraz zdolności grawera. Chodzi o to by następny growlog na nasionach sponsorowanych poszedł jak najlepiej. Jestem za tym aby w jednym namiocie rosła jedna odmiana. Ale to jak wyżej, będę konsultował z każdym indywidualnie. 

Możliwa jest także wysyłka przeze mnie z Hiszpanii.

A i najważniejsze, płacicie tylko za wysyłkę bezpośrednio na konto sklepu lub moje w przypadku wysyłki z Hiszpanii. 

• Like 2

• 3 months later...

Luz, damy radę, byle by growlogi powstawały 🙂 

large.1FC1D928-E5F1-4CEE-BEC1-420F6BE26208.jpeg

Pamiętajcie o bezpiecznym przechowywaniu nasion !

Szczelne pojemniki, najlepiej próżniowe, nie przepuszczające światła, w lodówce, temp. od 5 do 10 będzie idealnie (zwykła lodówka/chłodziarka). 

• Like 1
  • Upvote 1