Fabian4311 Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Witam otóż mam taki problem że moja roślinka strasznie wybiła do góry w trybie przyśpieszonym i zatrzymała się w rozwoju co mnie troszkę nie pokoi, na tym jednym z "pierwszych" listków pojawiły się plamki i troszkę suchy się zrobił. W czym tkwi problem, co zrobiłem nie tak? Lampa - 150WBox - szerokość - 40 Wysokość - 602 Wentylatory
Norbi Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Roślina naturalnie pozbywa się dolnych liści, tym bardziej tych pierwszych jedno palczastych Co to za lampa? Bo strasznie mizernie rośnie Ci ten plant. Może być że lampa jest zła lub po prostu za wysoko ja trzymasz.Ile dni ma roślina ?
Fabian4311 Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Opublikowano 5 Marca 2014 Temperatura to 25-30 stopni co do wilgotności to niestety nie wiem, a roślinka ma około hmm 2 tygodni może dwóch i pół. Lampa HPS 150W, ale ze względu też na rozmiary boxa, dzisiaj wystawiłem ją na światło dzienne.
Macky Opublikowano 5 Marca 2014 Opublikowano 5 Marca 2014 Wrzuć fotkę całego boksa. Słabo się rozwija bo może wilgotność masz za niską.
upp Opublikowano 6 Marca 2014 Opublikowano 6 Marca 2014 jakies dobre te wentylatory i dobra cyrkulacja powietrza w tym boxie ??? bez zdjeć boxa kiepsko
Recommended Posts