Miś Opublikowano 19 Marca 2014 Autor Opublikowano 19 Marca 2014 Dzień 50 Klon od poniedziałku codziennie dostaje oprysk ze srebra, dzisiaj dostał 3 dawke Największy Red Dwarf Amnezja pokazała preflowery po wyciągnięciu z ciemni Całość Akacz po prawej strasznie się wyciągnoł, więc szczeliłem mu Super Cropping. Amnezji też, ale juz po zrobieniu fot, więc efekt będzie widoczny na następnym upie Btw. Ostatni plant po prawej to California Orange Bud, a ostatni po lewej to lavender, oba maja jakieś 2 tyg.
Miś Opublikowano 22 Marca 2014 Autor Opublikowano 22 Marca 2014 Planty ostatnio troche chorują. Jakiś czas temu podlałem je wodą z octem (nie miałem wtedy jeszcze ph metru i nie miałem jak sprawdzić ph) i chyba dałem za dużo octu . Dzisiaj zrobiłem flusha wszystkim plantom, woda spod Red Dwarfa miała ph 5.7. Mam nadzieje, że flush pomoże i juz nie będzie im się pogarszać.
Miś Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Opublikowano 23 Marca 2014 Dzień 54 Odstana woda ma u mnie ph 7.4-7.5, więc do daje pare kropel octu ( Tym razem przynajmniej mam jak sprawdzić ph ) Klon i srebro koloidalne 50ppm Red Dwarf Ak 47 Całość
Macky Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Całkiem ciekawie Ci to idzie, na przyszłość postaraj się o jakąś obudowę większego PC, np. taka typu AT link allegro: STARA OBUDOWA AT Z ZASILACZEM Jest ogromna Do tego biała folia i taśma dwustronna której u Ciebie brakuje Porządny nawilżacz także by się wtedy zmieścił. ps. kiedyś miałem w rękach dużą całą aluminiową, nowa musiała kosztować sporo, niestety wtedy nie widziałem dla niej zastosowania, a do projektu mikroboxa była by idealna
Ambasadorka Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Kombajn komputerowy Miś cofnie sie w czasie taki pc box
Miś Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dzień 64 Red Dwarf 1 Przez te problemy z ph stracił wszystkie wiatraki,ale idzie do przodu Red Dwarf 2 Amnezja Onyx
Macky Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Pomyśl o większym boksie Gdybyś zastosował dobrą glebę ładniej by rosły, ale i tak nie jest źle jak na pc boxa
Miś Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Większego boxa mam, tylko nie mam warunków, żeby go odpalić, mam nadzieje że się to zmieni Dziś sesja z plantami wyciągniętymi z boxa. Dzień 67 AK47 Przycinany ak47 Red Dwarf Red Dwarf z urwanym topem Onyx Robi się fioletowy Amnezja Klon Lavender Lavender pokazał jaja, na California Orange Bud chyba widziałem pistla , do następnego upa powinien się określić w 100%.
SmakMaroca999 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 I jak zawiazuje ten klon jajka po tych opryskach bo nie widze?
Recommended Posts