-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
To nawóz typu PK. Można go spokojnie dawać nawet 4 tygodnie. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Kurcze tabelka mówi, że na ostatnie 3 tygodnie dawać overdrive. A dokładnie przez dwa tygodnie bo ostatni to flush. Patrząć na trichomy i sam wygląd topów zwłaszcza te z przodu co nie chcą puchnąć pytanie czy to odpowiedni moment 😄 Ja sie kompletnie nie znam tabelkę wygenerowałem na 7 tygodni kwitnienia. Ale jak wiadomo to może być inaczej wszystko. Overdrive można dawać np 3-4 tygodnie w razie czego? I drugie pytanie czy będę mógł wyciac te spuchniete a te słabiej dojżewające dać na mocnym wygieciu pod lampę żeby sobie dojrzały w spokoju, czy wyciecie częsci np zabije roślinkę. -
Według tabeli jak skończyłeś w jednym tygodniu big buda to w następnym można dawać overdriwe już. -
Przez KushSensei · Opublikowano
Czyli dawać im tego overide, czy tak za tydzien dwa ? -
Overdrive chyba daje się bez big buda już z tego co pamiętam. Trtiochomy tak po zdjęciach to takie przezroczysto mleczne. Jeszcz cały sierpień mają. Długo coś to auto dochodzi. U mnie też coś około 80 dnia i przestałem dawać big buda jakoś w poniedziałek. Mam trochę canna bloom to podam to jeszcze przez dwa tygdnie, bo widzę, że u mnie już jakby zaczęły nabierać masy i ostatnie dwatygodnie sierpnia overdrive leci. I ścinka początek września.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts