Vito Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Całkowita prowizorka ale ważne że do przodu skarpetka miażdży hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted November 2, 2013 Author Share Posted November 2, 2013 No niestety mało kasy to i skromna uprawa;) Nie zalezy mi na jakiś super plonach ważne żeby bylo swoje palenie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 Jestem ciekawa tego Duck Foot'a Poczekamy zobaczymy a tym czasem powodzenia, niechaj rosną zdrowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BA+ON Posted November 2, 2013 Share Posted November 2, 2013 dokladnie diy to potega. no i doswiadczenie duzoi wieksze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzielnicowy Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Z doświadczenia w mojej pracy wiem że prowizorki bardzo często najdłużej trzymają i najlepiej się sprawdzają. Powodzenia. Będę śledził. Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted November 4, 2013 Author Share Posted November 4, 2013 Siema! Tak jak mówiłem dodam pare nowych fotek co prawda jakość nie powala ale nie mam aparatu tylko telefon może na dniach cos wymodze i zrobie lepsze fotki. Ogólnie planciki mają sie dobrze tylko ducks foot jest troche mały. Ostatnio dodałem do szafki koc ratunkowy wydaje mi sie że bedzie lepiej odbijał światło. Temperatura 26-28 stopni . Co drugie podlewanie dodaje platon k a w między czasie biohomus:) nemesis x color matic : Duck's Foot x ak47 Amnesia Skunk: Niestety jeszcze nie pokazała płci : Wszystkie razem: Następne fotki będę wstawiał raz w tygodniu bo częściej to nie ma sensu. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ubuzububub Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Widze, ze liscie pryskasz woda tam na tym jednym zdjeciu - wielu mowi ze to zle bo dziala jak lupa wiec uwazaj. Ogolnie dobrze, niech rosna, rosna i topy z nich puchna jak szalone ! Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NopainNogain Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 siemanko podaj wymiary tego boxa jezeli mozesz powodzenia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 Długość 26 szerokość 54 wysokość 63. Dzieki Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted November 5, 2013 Author Share Posted November 5, 2013 To już w sumie wole w ogóle nie pryskać. Pewnie wiele to nie da a tylko może zaszkodzic. Dzięki za rade. Pozdro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts