BA+ON Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Opublikowano 20 Listopada 2013 dzis up nieza obszerny css ostatni raz finisher niestety eraz stoi z tylu boxa wiec jakas tam bocznaa odnoga amnesia dosyc wolno idzie ale mam nadzieje ze cala sila idzie w korzen a w salate uderay jak bedzie czas. iced widow dalej nawozy nastepnie piranhe dostanie z czysta woda no i critical kush juz nie taki bialy na wlosach coraz wiecej brazowych sie robi, szaronik tez coraz wyrazniejszy i od frontu jak to teraz wyglada 2
BA+ON Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 glowny top juz sie suszy. dolne 3 pietetra sa jeszcze w doniczce zostawilem zeby zobaczyc jak bedzie kopac jak bedzie mocno bursztynowy za dzien moze 2 bedzie waga pierwszej czesci. ale mysle ze kozak bedzie hehe
Bebook Opublikowano 24 Listopada 2013 Opublikowano 24 Listopada 2013 jak bierzesz swietlowki na gniazdo 2g11 to wez philipsa, ma duzo wieksza sprawnosc i zywotnosc 15000h a nie 10k, w dodatku strumien swietlny z czasem tak nie spada. Barwe se mozna tez dobrac Fajny ten Twoj ogrodek, smaka tylko narobiles zaraz ide nabic
BA+ON Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Opublikowano 24 Listopada 2013 a co do swietlowek hehe to wisza i wlaczam je tylko jak podlewam i foty robie. nie chce mi sie teraz bawic w zbijanie tempy a mimowszystko siega 30*C a i wyzej tez pewnie chce podejsc. wiec niewlaczam hhe. najprawdopodobniej zrobi wyjaz te pll na 2g11 i bedzie do weg boxa na out. wiec 100% led mozna powiedziec jol! no i pierwsza partia to 10 g mozna sie spierac o lodyzki ale po co hehe. raczej nie chce zawyzac ale dac w miare rowna skale. to wszysytko(to znaczy nie wszystko hehe ) z 2 L doniczki z nawozami GP i moim swiatelkiem led circa 40W. jak by sie uprzec to mozna hipotetyzowac ze 4 bym zmiescil spokojnie. na jeden run, to juz przektoczylem 1 g/w a mysle ze kolo 5 jeszcze bedzie bo kazda odnoga spokojnie da tego giecika. czyli 1,5 g/w. dla projektow mniejszych od 100 W nic lepszego a bynajmniej z tym strain em . moim skromnym zdaniem
BA+ON Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Opublikowano 26 Listopada 2013 43 dzien iced widow nad ziemia. 1.11 pierwszy bialy precik wiec flo critical sensi star 50 dnia flo 1wszy cut. reszta stoi. amnesia 15 dzien. ( pod superstrains nie ma ale jest pod hy pro od 15.10 flo critical kush czyli dzis poczatek 6 tyg. no to w koncu nie bedzie problemu z liczeniem co od kiedy hehe pozdro
BA+ON Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 kolejny dzien spamu wyszlona to hehe ale skoro podlewalem i obracalem donice to foty a co tam 2
Gość PicoRoxo Opublikowano 27 Listopada 2013 Opublikowano 27 Listopada 2013 mógłbyś je czasami do sesji wyjąć z boxa szczyty ładne nie powiem ale fajnie by bylo zobaczyć roślinę w całej okazałości trochę się pogubiłem w takim razie jak na same ledy 40w to jaką masz tam powierzchnię?
BA+ON Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Opublikowano 27 Listopada 2013 35 g x 55 s x 65 w, chyba jakos tak. no i tasuje tam [plantami. teraz mam 2 w 2L i jeden w 6L. ale byly 3 dwojki z 1 szostka a wczesniej 5 dwojek hehe.
BA+ON Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Opublikowano 29 Listopada 2013 no i zaczelo sie hehe ten kwiatek (iced widow) siedzi w innej ziemi niz wszystkie wczesniejsze moje tu znane. chcialem wiecej coco a nie chcialo mi sie mieszac wiec kupilem gotowca (niemarkowego czy dedykowanego).. no i mamy start flo juz za soba i kolorki sie pozmienialy. dostawala juz wczesniej medi1 w normalnych dawkach. raz dowstala 3 krotnie zaduza dawke medi1, ale zdawalo sie to wogole niezrobic na niej wrazenia. a po 2 dniach niedogladania widze znaczny progres ch*jowicy. te kolorki jasne pochodza glownie z wiekszego pedu pierwszego pietra przelania niewchodza w gre, woda pH kolo 6 medi1 wczesnsiej, superthrive, root bulder ( czy jak to sie tam k&*&^^% pisze ) niepamietam eraz ale bio gold i piranha chyba tez po razie byly podane. temp do w dzien 26*C do 21*C w nocy. hr 40 do 60 ale glownie 50%. a na samym szczycie fioleowieja krawedzie lisci 1. raczej glodna co nie? 2. dodatkowa porcje medi1 zapodac? 3. czy jakis cal - mg kombinowac?
Recommended Posts