BA+ON Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 z afgan kush rydera wyszlo 8,5g bez lodyg i lisci. wieczorem zobacze jak kopie łłłiiiii
BA+ON Opublikowano 2 Października 2013 Autor Opublikowano 2 Października 2013 z plesniejacego stuporsonica w sumie 3 razy wycinalem ten szit. ale mimo wszystko dal 8 i pol g. pachnie marchewkami w odroznieniu do drogiego foty zapodam jutro, zostal juz tylko jeden stupor i 1 c99. ale to nie koniec lada moment odpalamy batonowy koncik (nie poprawiac na ą )
BA+ON Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 stuporsonic dosyc smaczny nie mulacy a wrecz ozywczy ale ja lubie jak mi kamienieje bania wyszedl dosyc ciekawy kolor, z lewej moj af na pestki jeszcze jeden stuporek stoi c99 dzis scieta. niepodlewana od 4czy5 dni na dniach waga i juz prawie koniec, pozdro pięćsetstodziewięćset
BA+ON Opublikowano 8 Października 2013 Autor Opublikowano 8 Października 2013 JOŁ 12,5g ale pare lodyg jest choc nieduzo fajnie targa, zywy jestes i dzialasz ale czuc klepniecie i nie ma zwaliny po czasie wiec na sniadanie jak zloto jeszcze pare dni i stuporek fru piontak! 1
BA+ON Opublikowano 21 Października 2013 Autor Opublikowano 21 Października 2013 to to wczoraj sciety ostatni stuporek. stuporsoniczek wskoczyl na wieczne flo co widac po zielonych koncowkach topow jak dlamnie nietypowo zbudowanych (czy to sa te fox tail'e?) okrutnie dlugo kwitla bo kolo 17 tyg. moze tak ma moze ja przeciagnalem ale trichy nie byly jakos bardzo bursztynowe. pozatym juz nastepna kosa na horyzoncie przed ciezkim trimem zaraz po oderwaniu od gruntu smieszny kolorek zalapal stosunek topy/liscie nie jest rewelacyjny hehe gdyby faktycznie mialy stabilne af to mogl by byc bardzo ciekawy strain jeszcze jeden poscik sumujacy wszystko i completny finisz. pozdro! 1
BA+ON Opublikowano 22 Października 2013 Autor Opublikowano 22 Października 2013 13,5 nawet upierdliwego sorciku bardziej bynajmniej od poprzedniaka 1,31 gpw bylo by wiecej gdyby nie jeden z plantow to af albo pojechal bym odrazu na 6 sztuk a nie piec. no nic ciesze sie ze moge isc dalej. temacik mysle ze do przeniesienia moze ktos cos ...
Recommended Posts