Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

dla tych duzych plantow masz jakies docelowe donice? spuzniasz sie znimi

a jesli nie masz to juz cisnij do sklepu czy cos. 10L ziemi na 1 planta to malo

ale zrobisz jak chcesz piona

Opublikowano

Ale o które krzaczki konkretnie Ci chodzi? Bo te ze szkarni to ucinam dno i do gleby reszta korzeni pojdzie :) big bangi i holnads hope maja 20l donice i nie wiem czy wystarczy?  :elo:

Gość GrowPro
Opublikowano

Siemanko Kogut, Ty też widze w lato zapierdalasz i całą zime jarasz... :indiana:

No takim standardem dla AF jest 6-10l ziemi, a dla roslin pełnosezonowych
sadzone w czerwcu : 20l
sadzone w maju : 40l
sadzone w kwietniu 60l
itd. ogolnie na out im wiecej tym lepiej w californi sadza nawet w 200 l ziemi i wiecej, ale sadzonki są odpowiednio wczesniej przygotowywane, warto poeskperymentować i dojść samemu do wniosków.

Z fartem trzymam kciuki żeby nikt Ci się nie przepierdolił przez tą siatkę, może podłączysz ją pod akumulator na jesień ? :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko dzisiaj ładnie słonce daje to zrobiłem zdjęcia :) Nie było czasu wczesniej bo robiłem mały projekt na zime :D Rośliny zdrowe jednego faceta Big Bang x Maroc wywaliłem z donicy zeby nie zapylał panien. Na kocu foty z mojego projektu :)

Mighty Mite 1 2 i 3 wszystkie panny :D:D

DSC00164

DSC00165

DSC00166

DSC00167

OUT MIX 1 i 2 tez panienki :)

DSC00168

DSC00169

Big Bang x Maroc panna. Trenować ją?

DSC00170

Holands Hope. Też trenować ostro?

DSC00171

Wszystkie razem te małe to Ivory Ice AF

DSC00172

Oto moj boks na zimę :D Dopiero jest w fazie budowy ale zalozyłem stare odblysniki zeby automaty ładnie doszły. 2 dni siedza w boksie i juz wiada duzo wiecej krysztalków :planty:

DSC00173

White russian 1

DSC00174

Od lewej blueberry 1 rusek 2 i bluberry 2

DSC00175

Makro blueberry  1

DSC00176

Opublikowano

pisalem ci juz pod zdjeciem, na scianie widzisz gdzie sie zaczyna swiatlo,

do tego miejsca daj kartki czy co to te biale jest. masz na wysokosci doniczek

a one nie musza byc oswietlane, tylko to co jest nad nimi :D

taka mala dygresja hehe

piona

Opublikowano

Tak to kartki zwykłe bo w sklepie farbe mieli tylko 3 litry a na co mi tyle. Boks jest robiony pod regularne odmiany i bedzie oklejony mylarem i zamontuje hps 150 wat :D:D Ale to wszystko kupie dopiero jak będzie flota. Narazie mysle o jakims filtrze bo matka mówi ze od samego zapachu sie można ujarać :)

Pewnie że super mieć u siebie w ogrodzie zwłaszcza że można codziennie doglądać. Ogrodzone mam wszsytko i najważniejsze ze nie mam tak blisko sąsiadów więc nikt zobaczy :) Szykuje sie naprawdę zielona jesień  :harvest:

Dzisiaj jeszcze może dodam fotki ze szklarni bo będę miał lepszy aparat to sie pobawię 

Opublikowano

Elo,

zajebiście się prezentuje Twój ogród :) 

Nie wiem tylko czy mi się wydaje ale te szklarniowe takie trochę przyjebane się wydają w porównaniu do tych pod chmurką...Może za mała wilgotność w szklarni? 

Pozdro ! 

Opublikowano

Najtansza mineralke z biedronki beda dostawac do konca. Jak podlewam to wystawiam na dwór i przelewam zawsze zeby wypłukać troche. Już połowa wlosków na bluberrych jest brązowa a bardzo mi zalezy zeby miał jagodowy smak :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+