Chronic_420 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Yo! Outdoor sie zaczyna, zaraz bedzie po przymrozkach wiec mam frikasy dla was! Mianowicie: 10 x Follow The Rabbit 10 x Bangi-Haze(E-ROCKET/DANISH PASSION)xPurturea Ticinencis F3 Follow The Rabbit od ziomka. o to co pisze o tym strainie: follow the rabbit to miks nasion na out, w jego skład wchodzi wiele dobrych odmian:Odmiany od naszego kolegi z Danii:purple peacehfh lalared x oldfarmernepal/ppso7wildone x danish goldpp/rederd x erd/purt wmp2010mm/eei x dg2010nep x nep/afgbrown07x dghk/leb x erd/purtpurple07 x dg Oraz odmiany od naszych polskich kolegów:nl x wczesne ambrosiapromuscongolese double goldDo tego:Passion#1 od DPEasy Sativa od FSWszystko zostało zapylone dwoma najwcześniejszymi męskimi, oraz jednym późniejszym z bardzo dużym wigorem, pestki zostały wymieszane i są rozdawane m.in w konkursach, a w najbliższym czasie odbędzie się openseed dla chętnych chcących posadzić tego szalonego miksa - w zamian będziemy oczekiwali jak największej ilości zdjęć i komentarzy. Także wszyscy zainteresowani niech regularnie zaglądają do działu openseed w najbliższych tygodniach.Planty wyrabiają się od polowy września do polowy października, tworzą piękne cukierkowe topy bardzo oblane żywica o pięknych zapachach.Różnorodność wyglądu, zapachu i smaku gwarantowana, przy jednoczesnym zapewnieniu, że wszystkie rośliny maja naprawdę dobra moc i WSZYSTKIE się wyrabiają w naszym klimacie,czego chcieć więcej?! satysfakcja gwarantowana wszystkim, którzy odważą się posadzić ten miks. Bh(e-rock/dp)xpurt sadzilem w tamtym sezonie to popatrzcie na moja relke. Ok zasady... 3 2 1 ... FOTY FOTY FOTY i 3msc stazu, wrzucacie swoje najlepsze foty z harvestu/flo a ja oceniam. Wygrywa oczywiscie 1 osoba... Nie wymagam fotorelki aczkolwiek bylaby mile widziana.... Prosilbym aby osoby biorace udzial w poprzednich OS czy to chwasta czy moich srednio braly udzial ze wzgledu na wyrownane szanse kazdego uzytkownika A wiec: show me what you got! Koniec do jutra do 21 bo w pon/wtoreczek bym już słał orzełka.
Yalp Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Siema, zgłaszam się na os ! Jestem już troche pestek w plecy, wiec nie ukrywam że by się przydało.. Fotorelacji chyba nie zrobie, ale foty końcowe na pw na pewno dostaniesz:)
Chronic_420 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Yalp, wygrywa. Podslylaj adresik na PW.
Yalp Opublikowano 9 Maja 2013 Opublikowano 9 Maja 2013 Dzisiaj dostałem pake, jestem mile zaskoczony. Jestem zachwycony z odmian, a ilości jeszcze bardziej. Jeszcze raz, dziękuje!
Recommended Posts