badgrass Opublikowano 6 Maja 2013 Autor Opublikowano 6 Maja 2013 baton - rozjebałeś mnie tym tekstem uciulanygiecik - wycinam tam systematycznie, nie chcę za dużo na raz, ostatnio poodsłaniałęm jeszcze te niższe szczyty, a resztę wszystko to co będzie ladace to pousuwam Dark_Star - dzięki, też tak myśle Zobaczymy, po tym, jak to wszystko wyjdzie bo zapowiada się ładnie i jak się sprawdzi siateczka na 6x AF.
badgrass Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 40 dzień od przełączenia lampy. Panie idą całkiem ładnie, Cindy pachnie owocowo-cukierkowo i fajnie kwitnie, natomiast WR zdecydowanie późniejszy jeśli chodzi o flo. Po za tym dziś zostało przełączone światełko z 175 na 250W, jak nie będzie zbyt gorąco to już tak zostanie do końca. Wyciąłem też ostatnio trochę GO i poodsłaniałem jeszcze mniejsze gałązki. Może coś z tego będzie C99: WR:
dub Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Do WR aplikuj mg jak najszybciej, wg mnie powoli pokazuje, że jej go brak.Po za tym ładnie rozrośnięte, prima bracie powodzenia
badgrass Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 Mija 51 dzień od przełączenia lampy. Lampę trzeba było skręcić z powrotem na 175W gdyż temperatura byłą za wysoka Cindy powoli zaczyna brązowieć, aczkolwiek coś nie popuchła tak jak to sobie wyobrażałem.WR natomiast strasznie powoli buduje tam te kwiaty. Nie pozostaje mi nic innego jak czekać do końca C99: WR: 2
Bebook Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 ta c99 to mi smaka narobiles. \piekny trening, super to wygląda
BA+ON Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 swietnie! ja bym tylko powycinal te male pitki u spodu krzaka puki (wzglednie) wczesnie jeszcze jest
badgrass Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 Dzięki Beebok zobaczymy jak będzie smakować hehe.baton wycinam ale odrastają cały czas te ściurcki małe
badgrass Opublikowano 6 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2013 Trochę czasu upłynęło, trochę liści opadło.Posuwamy się powoli ku końcowi, Cindy od dziś dostaje już samą wodę myślę że góra 10-15dni i pójdzie pod kosę. Wyciąłem z niej trochę słabych szczytów i od dołu tych wszystkich gówienek.WR też puchnie co raz bardziej, ma zdecydowanie więcej liści i pewnie dłużej zabawi w boxie. Oby tak dalej. C'99 WR
Recommended Posts