badgrass Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 To by było samobójstwo Nie będę nic wycinał, gdyż nie ma takiej potrzeby, i tak topy będą tylko powyżej siatki, więc liście w niczym nie przeszkadzają, wręcz przeciwnie. Tylko bym niepotrzebnie zestresował roślinkę i spowolnił jej wzrost.A tak to im więcej liści tym więcej energii świetlnej potrafi przerobić i tym samym wszystko idzie szybciej, więcej, lepiej... GrowPro - jeszcze się musisz wiele nauczyć, bo jak na razie to nick nieadekwatny do stanu wiedzy jaką posiadasz hehe Pozdr
SmakMaroca999 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 No na razie najciekawszy GL az milo tu sie zaglada Powodzenia i z fartem!
badgrass Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Nareszcie coś ruszyło Cindy wypuszcza włochy bardzo śmiało. Od dziś dostaje dodatkowo Phosphorus Plus.Natomiast White Rhino dopiero wypuścił pierwsze włoski więc jest jakoś tydzień do tyłu.A tak to wszystko mniej więcej wygląda: Cindy: WR: 1
dzejson p Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Bardzo ładne krzaczki , duze -zdrowe liscie jestem zadowolony takim widokiem :cool: ...ładnie rozkrzaczyłes tą cindy hehehe pozdrawiam i bede obserwował
badgrass Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Cindy się rozpędza, WR coś tam już próbuje formować. Nie jest źle C'99: WR:
rollnik Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Piękna ta Cindy. Ten WR lekko żółtawy, czy tak światło padało?
badgrass Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Trochę światło tak dziwnie zrobiło, bo zapomniałem zmienić ustawień w aparacie, a tak to git wszystko z nim jest
badgrass Opublikowano 4 Maja 2013 Autor Opublikowano 4 Maja 2013 Powoli posuwamy się do przodu Wr dostał trochę więcej blooma dziś bo coś bladszy od siostry Po za tym wszystko w normie, C99 zaczyna pachnieć cytrynką. Został również zamontowany system CO2 z butli 5l + drożdze + cukier + woda, może doda kilka % do końcowego rezultatu. C99: WR: 2
BA+ON Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 co by nie bylo siatka swoje zrobila ale tez i weg kakretnie wyszedl, beda paly moze nie jak bejsbole ale jak wibratory joo hahaha
uciulanygiecik Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 zajebiscie wygladaja, c99 szczególnie bo już się zabobila konkretnie. widać ze lapa wie co robi. ja to bym co prawda oskubal trochę tych pochowanych mini bobkow bo szkoda energii...no ale ja to ja. wiesz sam co robisz
Recommended Posts