Medicaluser Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Witam moja skromna uprawa w nowym roku Box -120wys.-50-40 HPS-150-250w (sunmaster).w cooltubie chłodzone wentylem TD160 silent z filtrem eco , wlot pasywny od 2 tygodnia,Doniczki 5.7l docelowe , początek w kubeczkach 0.2lNasiona -Kosher Kush,C99,Chocolope ,Black Russian.Brak termometru brak ph metru temperatura waha się miedzy 27-30s.C Nawozy-Bio bizz -bio grow,bio bloom,top max, inne bio weed,massive Ziemia - kiełkowanie na compo sanie docelowa plagron grow-mix Weg.
Medicaluser Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Opublikowano 8 Marca 2013 dziś pokaże fotki po przesadzaniu roślin do docelowych doniczek tylko czemu na fotkach niema znaczka Trawki.org? i czy ażdy widzi moje fotki ? Weg. trwał około 14dni Po przesadzeniu dałem około 4dni Wega po czym przełączyłem na Flo.
PoLek Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Lecisz z koksem Fifa Niezle sie zapowiada takze oby bez problemowo do samego konca
rollnik Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Trochę wyciągnięta łodyga, ale jakie piękne korzenie! Też bym je wkopał głębiej, chyba że to celowo dla łatwiejszego gięcia.
Medicaluser Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Tak się zastanawiałem głębiej wkopać czy już tak zostawić? i w końcu zostawiłem tak jak na fotkach .Trochę przetrzymałem w kubeczkach sadzonki ale tyko dlatego ponieważ czekałem na ziemie . 3 dni po przesadzeniu lekki trening LST - flo 1 dzień Raz tylko podlane odżywką bio weed i tylko w połowie dawki 1ml.na 1l. i na razie sama woda jak w kubeczkach jeszcze sadzonki sobie rosły. 10 dni po przełączeniu światła na flo. i około 25 dzień życia roślinek .
Macky Opublikowano 24 Marca 2013 Opublikowano 24 Marca 2013 Faktycznie, złe ustawienia, już powinien być na każdej następnej.
Medicaluser Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Opublikowano 26 Marca 2013 rollnik Chciałbym włożyłem głowę aby poleżeć z krzakami i zobaczyłem piękny widok który mnie zachwycił i tak się zastanawiałem jak to by było spać pośród krzaków
Recommended Posts