-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
No jakoś rosną. Myślę, że śmiało można im więcej wody dawać. 300ml co kilka dni to raz dwa się wchłonie w ziemię. To jest tylko puszka coli. No chyba, że często i gęsto pada.Jakie nawozy im podajesz? One już chyba zaczęły kwitnąć? -
Przez blackfenikslcs · Opublikowano
Siemka Panny mają już 6 tygodni i zaczynają mieć swoje pierwsze kwiatki. Ogólnie wyglądają fajnie. Podlewam jeszcze nawozem na wzrost, bo wydaje mi się że te boczne dzięki temu mogą podrosnąć, bo narazie jest duży na górze na środku i po boczkach malutkie. Zastanawiam się czy za dużo nie zawożę, bo daję te nawozu na wzrost początku relacji gdzieś co 2-3 dzień i widzę że spoko rosnął, ale chodzi o częstotliwość. Dodatkowo czy do nawozu dać więcej wody? Zauważyłem że jak poleje i e nagle jeszcze lepiej rosnął, pomimo że dostają co 2-3 dzień jakieś 300ml z nawozem na jedną. -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
sezonowki moga miec 2 metry i bez odpowiedniej fazy swiatla nie zakwitna.. ja sobie temat odpuscilem po problemach jakie mialem z ta plaga maczniakow z deszczu.. co namiot to namiot 🙂nie choruja tak.. -
Przez kolober · Opublikowano
No lampa swoje napewno zrobi, ja na razie to wiem co jest pięć w teori bo to moja pierwsza uprawa doprowadzona tak daleko ponieważ wcześniejszą musiałem przesadzić na zewnętrzny i rosną do tej pory, tylko to sezonówki i już mają po metr ale jeszcze nie kwitną. A te mają dzisiaj 43 dzień i zobaczymy co z tego wyjdzie bo ja lecę na mineralnych od TA Terra Aquatica tripart i dużo osób je chwali ale zobaczymy po rezultatach😅😉😁
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts