Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Widzę że lecisz na powierzchni podobnej do mojej (ok 30x30x60) i aż 4 roślinki.

Nieźle, będę zaglądał.

Masz tam szybę, bo nie widać ? Jakby Ci się nie udało zbić temperatury to mogę rzucić niezły pomysł o ile masz już szybę.

Pozdro i oby bez przypału.

Opublikowano

witka!

temperaturka po dodaniu wlotow nie chce sie zbic.oscyluje miedzy 27-30. rozwazam dorzucenie czwartej cfl-ki i daniu pod nie szyby. bedzie ponad 1000 lum nadto ale straty na szybie dojda tez.

Kokodzambo5 co to za pomysl?

lolo max 7 cm maja, a jak uzupelnie ziemie to 4-5 beda mialy.

kawalek mylaru spadl mi na JH i troche sie poskrecal.ale raczej sie dzwignie. pozatym wydaje mi sie ze widze jakas mutacje u niego, sie okaze jak podrosnie.

ciesze sie ze jest zainteresowanie, cenie sobie rady. bede dzialal jutro wiec mowcie jak moge polepszyc sytuacje.

yol!

Opublikowano

Trzy sposoby na zbicie temperatury w boxie (od najtańszego):

1. Szyba (przyrząd do cięcia szkła +- 10zł)
2. Przy wentylu wdmuchującym zrobić coś na rodzaj CoolTube'y do której będzie można włożyć wkład z lodówki turystycznej (1szt kosztuje < 5zł. 3-4 powinny wystarczyć).

Dobrze jest mieć 2 wdmuchujące:
- Przy jednym robimy to urządzenie które wcześniej opisałem i podłączamy ten wentyl pod jakiś potencjometr. Regulując obroty regulujemy temp.
- Przy drugim nic nie robimy wystarczą stałe obroty.
3. Klimatyzacja, którą postawimy obok boxa (cena jednej sztuki >100zł). Jedna z pewnością wystarczy.

• Upvote 1
Opublikowano

hej. niezawesolo. zostawilem uchylone drzwiczki na 5 min i nie kontrolowalem. wracam a tam

pk1k

lk1k

jh1k

C1k

moj kot sie wdarl do srodka i zjadl.

lemon kush toping nad 1 pietrem.ledwo co nie zjadla i pierwszego. po 3 dniach tak wyglada

lk3k

moze nie mam super pewnosci ale chyba widze tam 2 pedy 1 pietra

jack herer nie zostal stopowany ale lisci mu brak

jh3k

power kush po polowie z 2 pietrta wiatrakow i jeden z pierwszego

pk3k

critikal+ naj mniej oberwal

C3k

wszytko fajnie ale gdyby to bylo w odpiednim czasie.10 dzien zycia to zbyt za wczesnie na silny stres.

zobaczymy jak to sie potoczy dalej. pewnie o pare dni jestem wstecz.

tymczasem

zielonego nowego roku

Opublikowano

Lemon kush idzie. niewiem czy czasami oprocz topingu, fim sie nie zrobil bo z jednej strony jest jeden lisc a z drugiej 2. pozatym ten jedyny lisc ktory nie zostal zjedzony sie zolty z lekka robi, czyzby wyzarla juz caly azot?

reszta jest w miare ok. kolejne pieterka buduja. a co do wczesniejszej mowy o mutacji jacka to jednak mylilem sie.

zdjecia wieczorem postaram sie wstawic.

chyba jednak zrezygnuje z prob ukozeniania czego kolwiek.

tak kokodzambo, wie bardzo dobrze :) wczesniej akacza tez mi przytrenowala :D

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+