lubieplacki Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 czegos chyba brakuje dziewczynka. wyglada jakby wiecej bylo zoltego :/
digger Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 czegos chyba brakuje dziewczynka. wyglada jakby wiecej bylo zoltego :/ ale czego
TheM Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Przenawozowanie Powoduje że końce liści stają się żółte lub spalone. Aby poprawić glebę należy przepłukać trzema litrami wody na jeden galon ziemi. Galon ok 4,5 litrów ziemi.
dr LSP Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Nie wiem co po rozdzielasz posty ze zdjęciami :/ Żółte liście w tak wczesnym stadium oznaczają złe PH? Mierzysz je czyms?
digger Opublikowano 9 Października 2012 Autor Opublikowano 9 Października 2012 Nie wiem co po rozdzielasz posty ze zdjęciami :/ Żółte liście w tak wczesnym stadium oznaczają złe PH? Mierzysz je czyms? mieze wode czytnikiem zawsze zbijam ph wody na 6.2 nie wiem co jest jedni mowia ze przenawozona choc nawoz dodalem tylko raz w malej ilosci drodzy mowia ze ph ale je mieze przyzadem i zawsze jak podlewam jest 6.2
digger Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 10.10.12 zrobilem plukanie ziemi mam nadzieje ze to pomoze
digger Opublikowano 14 Października 2012 Autor Opublikowano 14 Października 2012 14.10.12 pierwsze podlanie nawozem na flo terra flores 10ml zhiotonic 5 ml cannazym 8ml boost 8ml wwszystko to wymieszane z 5l wody ph 6.2 ec 1.1
Bebook Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 ja bym wywalil ten kermazyt, wydaje mi sie ze przez niego za mokro mialy po podlaniu krzaki, stad cykliczne zolkniecie dolow. Trzeba dawac glebie tez przesychac. Teraz to juz nie wazne bo rosliny sa duze i napewno juz sporo wiecej wypijają niz wczesniej, takze latwiej sobie regulują te wilgotnosc. Na wszelki wypadek zrob foto w swietle naturalnym zeby zopbaczyc kondycje lisci. I ciesz sie ze jeszcze nie kwitna bo teraz rosna najwiecej, im wieksze beda tym lepszy plon. Ukladaj szczyty bo z nich jest waga, im wiecej na danej powierzchni wyciagniesz przez doswietlanie odrostow tym lepiej. Stresuj je
digger Opublikowano 17 Października 2012 Autor Opublikowano 17 Października 2012 17.10.12 6 kwiatkow pokazalo plec zaczekan jeszcze 4 dni i dodam fotki
Recommended Posts