Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Ziemia na polu kukurydzy ?

Recommended Posts

Opublikowano

Witam mam pytanie moze ktos z was uprawial trawke na polu chodiz mi czy taka ziemia na polu sie nada dokladnie ota co sie uprawia kukurydze , zazwyczaj sadzone bylo w czarno-ziemi w takiej gdzie glownie rosna pokrzywy, zawsze sie sprawdzalo jednak teraz mam okazje zrobic uprawe na polu kukurydzy ziemia tam jest brazowa , jak myslicie czy MARY JANE na takiej ziemi bedzie sie dobrze rozwijala ?? podkreslam ze przynoszenie innej ziemi na ta miejscowke niewchodzi w gre, dajcie odpowiedz szczegolnie ci co moze taka akcje robili .

Opublikowano

Pewnie cos tam urosnie, wiadomo ze lepsza ziemia kupiona w worku. Ja bym raczej sie martwil dziecmi kukurydzy- nie dosc ze zwina plon, to mozesz jeszcze nigdy z takiego pola nie powrocic...

Opublikowano

do plecaka załaduj worek to nie są ciężkie rzeczy, a jak mówisz że tylko automaty nie tej ziemi znowu nie będziesz przenosić tonami

Opublikowano

ja bym zaryzykował w tym polu kukurydzy ...tez bede robil w tym roku troche na polu kukurydzy i chyba ziemie zostawie tą z pola....

Opublikowano

Wszystko co piszą wyżej jest prawdą, sam wszystko sprawdziłem. Słaba gleba to słabe rośliny. Lepiej się zastanowić, czy aby na pewno opłaca się wysadzać tam roślinki i później mieć niewiele palenia (do tego jeszcze to AF, więc spierdolić coś jest łatwiej, a później roślina ciężko się zbiera do kupy). Ziemia spod pokrzyw będzie dobra, możesz też kupić ziemię w sklepie. Niby nie chce się jej nosić na plecach, ale to później owocuje.

Opublikowano

Jezeli rok po roku sadzona jest tam kukurydza to ziemia wyssana jest z mikro i makro elementów.

Jak wysoka rośnie tam kukurydza?myślisz ze nie zasłoni Ci tych automatów?

Czy wiesz jakie jest tam ph?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+