Rainy Posted August 11, 2011 Share Posted August 11, 2011 POCHODZENIE - Własny indoor.ZAPACH - Bez wyrazu, zwykła ganja. 5/10SMAK - Gorzki, wręcz chwilami nie przyjemny. 5/10DYM - Drapie w gardło strasznie, w gre wchodzą tylko małe buchy. 4/10MOC - Dawno nic takiego mocnego nie paliłem. 9+/10DZIAŁANIE - Czysta indyjka. Rurka i później to się nawet piwa nie ma ochoty dokończyć. Na impreze się nie nadaję, bo straszna zamułka. To jednak chyba nie dla mnie, ale cieszę się, że miałem okazję czegoś takiego spróbowaćOGÓLNA OCENA - 7/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Medicaluser Posted June 29, 2012 Share Posted June 29, 2012 To i ja coś napiszę choć to dawno było Advanced Seeds Critical Zapach -słodki piękny tak jak by zielone jabłuszko Smak- słodko owocowe Moc - 8,5 /10 nie do trzymałem do końca bo i tak już mnie gniótł - trichomy nie były bursztynowe Działanie - mocne odurzenie po 3godzinach fazy przychodzi osłabienie i senność ,typowa faza dla indyjki Ocena ogólna to 8.5/10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts