-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Ten boost 30ml to chyba jakiś gratis w zestawie nie było go wymienionego.. Azot? To już mineral nie czysty bio już tak raz usadziłem roślinę nie wiedząc że nawóz zawiera Azot 😡 🤣 to był chyba jakiś pelargon -
Przez Rysiu · Opublikowano
Bioheaven to jakies tam dodatkowe witaminy czy enzymy. Tez to stosowałem. Ten boost nie wiem co to. Bio bloom jest na kwitnie a top max tak samo. Top max to był jakiś akcelerator kwitnienia. Ogólnie ta dawki jakie sa w tabeli, traktował bym jako maksymalne. Pamiętam, ze dosyć mocne były te biobizzy pomimo, że organiczne. Łatwo bylo z azotem przesadzić na początku. Potem na kwitnieniu tez ostrożnie trzeba dawkować. Tak 3/4 tego co podają w tabeli. Widzę calmaga nie masz? Warto dokupić. Drogi nie jest. -
Dzięki w paczce jest jeszcze heaven i top max a ten boost tylko 30ml -
Przez Rysiu · Opublikowano
Zacznij pierwszy tydzień od 50%, potem np. z 65,90 i 100.tego bio grow to bym dał dopiero najszybciej w drugim tygodniu. Tak po 10 dniach. Nawozy na grow schodzą najwolniej. Najmniej się ich używa. Roota można juz dawać myślę. Blooma i boosta po okolo 3 tygodniu, jak juz będą wyraźne włoski -
Nie wierz w te waty no name 🙂
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-