-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Dziękuję za miłe przyjęcie 🤝😁 Ten mój pakiet w zupełności mi wystarcza na całą uprawę, która jest satysfakcjonująca 😈😉 Bio Grow będę stosował pierwszy raz . Do tej pory na wegu oprócz boostera nic nie dawałem i było ok.. Mam nadzieję, że teraz będzie jeszcze lepiej 😈👌 -
Przez Eolenis · Opublikowano
A co o bio haven myślicie ? Z Biobizz Stosował ktoś? Jakieś efekty? -
Przez Eolenis · Opublikowano
Ja też dopiero rodgryzam😆 Mają też społeczność z poradami ale jeszcze jakoś się nie udzielam. Może w następnej uprawie. Na razie polecam na was 🫵 Polegam -
Przez kolober · Opublikowano
Elo👊 końcówkami tak się nie przejmuj to w każdej uprawie wychodzi prędzej czy później a sygnalizuje to że są nabijane nawozami pod korek i możesz je tak zostawić,a wręcz przeciwnie masz zdrowe rośliny 👍 A co do programów to z tego co opisujesz to vivusan na trochę bardziej rozbudowany program, i ja też korzystam z programu o nazwie plants ale tam jest trochę inaczej bo mimo tego mogę ustawić czy chcę cykl albo którąś z innych opcji. I jeżeli wpisze w ustawieniach że chcę np.26° i 70% wilgotności to tak jak u ciebie będzie napiepszać wentylacja i mieszak na maxa i dopiero jak zejdzie do danych wartości to się wyłącza. Tylko ostatnio jak to testowałem to jak uzyskałem warunki jakie chciałem to program wyłączył mi mieszaj. I mam ten zestaw od czerwca i trochę wstyd się przyznać ale jeszcze do końca nie rozpracowałem całego systemu 😅 -
Przez kolober · Opublikowano
Część 👊 tak na przyszłość to tej taśmy nie musiałeś zakładać bo one świetnie sobie by poradziły bez nich to tak jak byś zrobił super cropping trochę 😉 to teraz staraj się wypełnić kazdetoczko jednym szczytem. I dopiero je przełączyć i ogólna zasada jest taka że przełączyć można jak wypełnisz 50% siatki. 👍
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts