Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Czołem. Jak wiadomo hazy to palonko z wyzszej polki, sativki euforyczne co najbardziej jest przezemnie lubiane. I nie maja szans dojscia u nas na oucie. Rozkminiam czy jest jakis sposob aby haze doszedl u nas. Myslalem nad ograniczeniem miejsca dla korzeni( wiadro w ziemi i w tym posadzic) czy takim sposobem da sie zrobic tak zeby hazeowy pomidor doszedl. Ktos probowal podobnych pomyslow? A moze ktos zna jakis inny sposob na to. Prosze o wasza pomoc bo jestem w kropce.

Opublikowano

szklarnia ? a najlepiej taka podgrzewana. Chociaż taka szklarnia bardziej podchodzi pod indoor niż outdoor bo musisz mieć zewnętrzne źródło ciepła itd ale jakiś tam pomysł to jest...

Opublikowano

mozesz sprobowac do boxa wrzucic krzaka, podwegowac go z 3 tygodnie, potem przezucic na flo to za nastepne 3 pokaze plec i wtedy z 3 tygodnie takiego jeszcze trzymac na flo w boxie i dopiero wyrzucic na dwor w powiedzmy lipcu, sierpniu. Im dłuzej na flo w boxie tym mniejsze szanse ze wroci na wega na dworze Zwykle połowa wyrzucanych w czerwcu wraca na flo po takim zabiegu a to miech z najdluzszym dniem

Opublikowano

nie ma szans, za to sa inne mało mulace odmianki, niekoniecznie mocne jak haze ale takie sredniaczki co tez nie zamulaja a dochodza. Chocby durban od sensi, durban poison od dp to uz zalezy od pheno, shaman... troche tego jest poszukaj po smoke reportach

Opublikowano

Ogarniczenie rozrostu korzeni przez zastosowanie mniejszego pojemnika moze poskutkowac moim zdaniem.Na przyklad mozna obrac BigBuda moonka, ktory scial go na poczatku wrzesnia.Rosl w dosc malym dolku, gdzie byla glina i korzenie za bardzo nie mogly sie rozrosnac.Byc moze to spowodowalo jego szybsze zakwitniecie.Co do haze'ow, to poszukaj takich, ktore maja szanse dojsc u nas.Z takich roslin to mysle, ze bangi haze mialby nawet szanse, gdzies mi jeszcze jedna nazwa swita w glowie, ale nie moge sobie przypomniec :peace:

Opublikowano

Pamiętam jak kiedyś dałem 5 litrów durbanowi i doszedł mi gdzieś koniec sierpnia, przypadek?

Pamiętam również jak columbian red haze mooniek dał do gliny i nawet nie zaczęły mu kwitnąć.

Haze nie opłaca się dawać na out.

Opublikowano

Zgadzam się z PanJan'em doniczka ma wpływ na okres zakwitania, miałem bardzo podobną przygodę z WW tylko z doniczką chba 8l czy 10l.

Zależy też od miejscówki (nasłonecznienia)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+