Macky Opublikowano 29 Października 2005 Opublikowano 29 Października 2005 Ciekawe i przydatne filmy. Palą salvie. Film do obejrzenia na stronie Reszcie linki padły... Cytuj
King Of Roots Opublikowano 26 Września 2007 Opublikowano 26 Września 2007 w filmiku przedstawiono susz wielu odmian Cytuj
HUNT Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Przydatne filmy (duzo z nich jest na youtube) SeeMoreBuds vol1 - 3 pomieszczenia, z roznym swiatlem i iloscia roslinek sa 3 czesci .. jak ktos ma 2 i 3cia prosze o kontakt I Grow Chronic - proste hydro bez zastoju, wszystko ladnie wytlumaczone krok po kroku (matki, klony) Jorge Cervantes Ultumate Grow DVD - ogolnie o uprawie budowach boxow itp Cannabisodling - jak wyzej Stoned free - jak wyzej Ready Set Grow vol1 vol2 - dobre filmy, duzo o hydro a takze jak sie zabezpeiczac przed policja itp Top Quality Home Growing - budowa pomieszczenia, uprawa w ziemi przy 3 hpsach i 27 roslinek tez bardzo przyjemny film. Cytuj
Tutko Opublikowano 15 Października 2009 Opublikowano 15 Października 2009 Śmieszny ziomuś polecam :razz: Cytuj
irie Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Paliłem SD ze 4 razy, 3 razy zatrzymałem się na 1 stopniu, raz tylko wszedłem na drugi stopień. Są lepsze rzeczy od salvinorinu Cytuj
JapkoDre Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Czy ja wiem czy są lepsze rzeczy od Salvinorinu? ;p Zapraszam do tematu TRIPY NA SALVI DIVINORUM. Co do filmów to hmmm wrzucają je ludzie co wogóle niemają pojęcia o tej roślinie, palą dla zabawy a wogóle nie maja pojęcia co się z nimi dzieje. przez takie osoby potem delegalizuje się takie rzeczy Ja po spaleniu mocny ekstraktów niekiedy wogóle nie ruszam się z miejsca, wpadam w transs hehe. Zapraszam do mojego tematu, może ktoś się nawróci jeszcze Pozdro. Cytuj
berylium Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Bardzo zabawny filmik z sali, polecam można się nieźle uśmiać z gostka Cytuj
Recommended Posts