Lucjan Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Mam Planta juz 6 tyg. Jakis tydzien temu był mały wypadek z plantem, tz jeden z dwóch gl szczytów złamał sie I zostałem z jednym gł szczytem i pare pobocznych. Gł szczyt ma coraz wiecej brązowych włosków, boczne nie mają jeszcze zadnych a w miejscu ulamanej lodygi pojawilo sie masa nowych szczytow tz 8 siem Tyle że są one bardzo male. Co robic ? Czekac na 2 tyg i ciac wszystko czy może po 2 tygodniach gl Topa chlasnąć, i czekac jak małe cos urosną ? Ma to sens. Roslina bedzie wtedy miala ponad 2 miesiace a scinka powinna byc po 6 tyg. Jakies propozycj ? Nie dysponuje aktualnie aparatem by zrobic fotki.Edit.Zlukajcie nr tematu Koncówka 666 xD
elcnU Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 jezeli dojdzie ten głowny top to go zetnij pozniej pozostałe jezeli dojda a pozniej mozesz przestawic je na rewega i bedziesz miał super rosline
citral Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Tylko rewega nie można robić na automatach ciachnąć dojrzały i czekać tylko jak te małe topki dojdą z tego karła dużo nie wyciśniesz ale zawsze swoje
Lucjan Opublikowano 28 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2010 To może te mniejsze ciachne tak z tydzien pozniej od gl. Nie powinno się plantowi nic stac A co do rewega to niestety przy automatach nie da rady
elcnU Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mam Planta juz 6 tyg. Jakis tydzien temu był mały wypadek z plantem, tz jeden z dwóch gl szczytów złamał sie I zostałem z jednym gł szczytem i pare pobocznych. Gł szczyt ma coraz wiecej brązowych włosków, boczne nie mają jeszcze zadnych a w miejscu ulamanej lodygi pojawilo sie masa nowych szczytow tz 8 siem Tyle że są one bardzo male. Co robic ? Czekac na 2 tyg i ciac wszystko czy może po 2 tygodniach gl Topa chlasnąć, i czekac jak małe cos urosną ? Ma to sens. Roslina bedzie wtedy miala ponad 2 miesiace a scinka powinna byc po 6 tyg. Jakies propozycj ?Nie dysponuje aktualnie aparatem by zrobic fotki.czy tu gdzies pisze ze to automat ???.Bo jedynynie zauwazyłem ze napisałes ze po 6 tyg powinienes sciac .Sory ale nie domysliłem sie a jezeli masz juz tego af to trzymaj go jak najdłuzej bo af puchna do ostatniego dnia
Haker Opublikowano 13 Marca 2011 Opublikowano 13 Marca 2011 Ja bym ciął na ratyGłówny top i pozwolił reszcie dojść SORY NIE POPATRZYLEM NA DATE PRZEPRASZAM BARDZO. PROSZE O USUNIENCIE POSTU.
Recommended Posts