Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Konopny Savoir Vivre

Gość Dembowy

Recommended Posts

Opublikowano

Nie wiem czy był taki temat czy dopiero go zakładam ale dość dużo o tym myślałem i dochodzę do wniosku, że temat może się przydać zarówno świeżakom jak i zaprawionym w boju. Polega on na wypisywaniu wszelkiego rodzaju zasad poprawnego zachowania podczas palenia i trwania błogiego stanu. Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje to wpisujcie, może uda nam się zrobić spis poprawnego zachowania ;)

Kilka pierwszych ode mnie:

1. Nigdy nie podajemy nabitej lufki cybuchem do dołu, zawsze do góry.

2. Pod żadnym pozorem nie odkładamy rozpalonej lufki/jointa/blanta/bonga na biurko, spalamy do końca.

3. Osoba, która nabijała/skręcała nigdy nie rozpala, robi to inny palacz.

Gość Kombinator_Olo
Opublikowano

1. Jak juz spalisz jointa, lufe w grupie ziomków nie zawijaj się odrazu, pofazuj jakiś czas.

2. Lepiej przed wyjsciem z domu(przed paleniem) rościel sobie łóżko bo pózniej może być cięzko.

3. Nigdy nie zamulaj!

Opublikowano

1. Orient! :D

2. Nie pal w przypałowych miejscach

3. Kto skreca/nabija, ten rozpala :)

4. Kontroluj gastro! Im więcej zjesz tym szybciej faza zejdzie!

5. Nie zachowuj sie przypałowo przy niezaufanych osobach

6. przy psach : "uspokój oddech, między zdaniami rób przerwy ziombel na opak zaopatrz w chłód nerwy, bądź pewny, głoś tylko zdrowe treści"

7. Nie wiem, nie widziałem, nie znam, nie słyszałem, nie pamiętam, nie kojarze!

Opublikowano

8. Nie pal jak masz przypal - lepiej poczekaj i zajaraj w mniej przypalowym miejscu

9. Gdy widzisz, ze ziomek mocno nie ogarnia nie smiej sie z niego tylko pomoz mu

10. Nie pal zioła ze zwyczaju

11. Nie pal zioła dla fazy

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+