Guest Dembowy Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Nie wiem czy był taki temat czy dopiero go zakładam ale dość dużo o tym myślałem i dochodzę do wniosku, że temat może się przydać zarówno świeżakom jak i zaprawionym w boju. Polega on na wypisywaniu wszelkiego rodzaju zasad poprawnego zachowania podczas palenia i trwania błogiego stanu. Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje to wpisujcie, może uda nam się zrobić spis poprawnego zachowania Kilka pierwszych ode mnie: 1. Nigdy nie podajemy nabitej lufki cybuchem do dołu, zawsze do góry. 2. Pod żadnym pozorem nie odkładamy rozpalonej lufki/jointa/blanta/bonga na biurko, spalamy do końca. 3. Osoba, która nabijała/skręcała nigdy nie rozpala, robi to inny palacz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jotjotjot1 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 zanim nabijesz/zakrecisz koniecznie powąchaj i obadaj pal dla lajtu, nie pizdy odpal energiczny bit/riddim ciesz sie zyciem Link to comment Share on other sites More sharing options...
revol19 Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 nie idz po palenie w dużo osób najlepiej sam XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeHaCeusz Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 nie pal w przypałowych miejscach żeby później stresów nie potrzebnych nie było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 Prawo Pascala, kto nabija ten rozpala:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kombinator_Olo Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 1. Jak juz spalisz jointa, lufe w grupie ziomków nie zawijaj się odrazu, pofazuj jakiś czas. 2. Lepiej przed wyjsciem z domu(przed paleniem) rościel sobie łóżko bo pózniej może być cięzko. 3. Nigdy nie zamulaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nasta Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 1. Orient! 2. Nie pal w przypałowych miejscach 3. Kto skreca/nabija, ten rozpala 4. Kontroluj gastro! Im więcej zjesz tym szybciej faza zejdzie! 5. Nie zachowuj sie przypałowo przy niezaufanych osobach 6. przy psach : "uspokój oddech, między zdaniami rób przerwy ziombel na opak zaopatrz w chłód nerwy, bądź pewny, głoś tylko zdrowe treści" 7. Nie wiem, nie widziałem, nie znam, nie słyszałem, nie pamiętam, nie kojarze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kay Posted March 14, 2010 Share Posted March 14, 2010 8. Nie pal jak masz przypal - lepiej poczekaj i zajaraj w mniej przypalowym miejscu 9. Gdy widzisz, ze ziomek mocno nie ogarnia nie smiej sie z niego tylko pomoz mu 10. Nie pal zioła ze zwyczaju 11. Nie pal zioła dla fazy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIBgibon Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Nie przeciagaj blanta jak dzieciak szluga Link to comment Share on other sites More sharing options...
deiphobus Posted March 15, 2010 Share Posted March 15, 2010 Przy końcówce palenia z lufy uważaj na kometę! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.