Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Codzienne jaranie - czy ma wady i czy to w ogole choroba

Recommended Posts

Opublikowano

Siema. Mam mały problem. Jak pisałem kilka postów wyżej jaram niemal codziennie, najdłuższa moja przerwa to 5 dni...Teraz mam detoks i trudno mi z tym...Moim ulubionym zajęciem na fazie było granie w gry na pc...teraz gdy mam przerwe siedzenie przy kompie nie sprawia mi już większej przyjemności, nic mi się nie chce... <_< Czuje się tak jakoś dziwnie gdy nie jestem na haju...czy najlepszym wyjściem dla mnie byłby odwyk?

• 2 tygodnie później...
  • Replies 58
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Myślę że są takie "sytuacje", w których warto się zastanowić nad wagą problemu:

- jest wtorek a myślisz o tym co będziesz palić w piątek - każdy dzień tygodnia przybliża cię do tego co lubisz

- stajesz się nerwowy/wa jeśli nie ma materiału albo nie udało się go załatwić a dzień bez palenia jest dniem straconym

- wszystkie nerwy znikają kiedy jest co palić, a najlepiej nadaje się do tego codzienny wieczór,

- wszyscy palą (oczywiście wszyscy w twoim otoczeniu) - kiedy przestajesz - okazuje się że prawie nikt nie pali

- MJ jest twoim głównym tematem i bardzo chętnie polemizujesz na temat jej szkodliwości i nieszkodliwości, płynąc z nurtem antyrządowej ideologii

- nie potrafisz odmawiać - są sytuacje, w których nie za bardzo masz na to miejsce, ale nie umiesz powiedzieć sobie nie,

- stopniowo popuszczasz swoim postanowieniom i zasadom wyznaczając nowe np. palę non stop ale nie biorę chemicznego syfu, nie piję alkoholu itp...

- szukanie winnych za własne niepowodzenia lub szukanie innych uzasadnień (np zbyt długo paliłem materiał od dila nasączony jakimś syfem, własny krzak to jest to)

- palenie staje się zapchajdziurą i codziennością, okazuje się że nie ma wiele poza tym, a właściwie poza tym i sytuacjami z tym związanymi nic się nie dzieje.

kurde, chyba czas zrobić sobie przerwe. Bez jaj. Od zakończenia outa moje przerwy nie trwają dłużej niz 2/3 dni. A prawie wszystkie punkty się zgadzają :C

Opublikowano

marihuana jest podstepna... siedzi w komorkach tłuszczowych przez co długo po zaprzestaniu palenia, nie mozemy tak naprawde powiedziec czy jestesmy juz trzezwi : )) poza tym uzaleznia psychicznie nie fizycznie... czyli zaczynamy ja kochac : D

W kazdym razie marihuana to najlepsze z uzaleznien, i sadze ze mozna by nia zastapic kazde inne - morfine heroine, koks itd. :wodna:

MY NARKOPOLACY!

AVE!

marihuana jest podstepna... siedzi w komorkach tłuszczowych przez co długo po zaprzestaniu palenia, nie mozemy tak naprawde powiedziec czy jestesmy juz trzezwi : )) poza tym uzaleznia psychicznie nie fizycznie... czyli zaczynamy ja kochac : D

W kazdym razie marihuana to najlepsze z uzaleznien, i sadze ze mozna by nia zastapic kazde inne - morfine heroine, koks itd. :wodna:

MY NARKOPOLACY!

AVE!

a zwłaszcza alkohol! ; )

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Opowiem wam dziwną rzecz którą u siebie zauważyłem: Po kilku miesiącach niemal codziennego jarania, a pale już 3 lata i powiem wam że teraz nawet wiadro mnie porządnie nie upierdzieli. Na pewno nie jest to wina sortu.

Opublikowano

"odrealnienie", otępienie, zanik ambicji i można wymieniać w nieskończoność. Do wszystkiego trzeba podchodzić z głową, normalne. Wszystko w nadmiarze szkodzi.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

"odrealnienie", otępienie, zanik ambicji i można wymieniać w nieskończoność. Do wszystkiego trzeba podchodzić z głową, normalne. Wszystko w nadmiarze szkodzi.

Czy jeśli ktoś zrobi sobie przerwe, to czy te wszystkie wymienione rzeczy przejdą z czasem? Ile taka przerwa musi trwać?

• 1 miesiąc temu...
Gość FataMorgana M
Opublikowano

Powinny minąć, długość przerwy zależy od wielu indywidualnych czynników

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Wpisy na blogu

• Nowe tematy

• Nowe posty

• Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋 Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋
    • Tak że co do lampy słuchaj Rysia i zaglądaj co jakie dwie-trzy minuty i obserwuj reakcje roślin i jak nie będzie palić liści to zostaw 👍
    • Stary to zależy od ciebie ja u siebie odsłaniam szczyty jak widzę że jest mocno zasłonięty ale zawsze jest jakieś ryzyko że wkurwisz roślinkę i wyskoczą jej jajca. To jest twoja kalkulacja czy chcesz żeby szczyty były doświetlone czy nie i nie musisz odrazy ciachać bo można zawsze je podwinąć a i ciebie jest o co😉😅 i też źle nie zrozum bo ja ogólnie tak jakoś od dwóch tygodni od pierwszych preflowerów je prowadzę tak że obrywam im liście żeby szczyty były doświetlone. Ale już kurwa jestem zły bo lampę mogłem wcześniej dać na fula jakieś dwa tygodnie wstecz a zrobiłem to dopiero dzisiaj 🤬. Ale mam nauczkę na drugi raz, jak wychodzą pierwsze preflowery to pi razy oko po dwóch tygodniach na maxa jedziemy 😁🪴🕺
    • Ja bym tam nic nie ciął. Daj im spokojnie rosnąć. Najwyżej na późnym kwitnieniu można liście powycinać, to wilgotność trochę obniży. Mniejsze ryzyko pleśni. Na razie lampa na full i nawozy na kwitnienie. A automaty "55" dniowe zawsze mozna wcisnąć zaraz po tych i na święta będą gotowe.
    • Ja mówię o tych górnych liściach, wiatrakowe ( o ile dobrze rozumiem, sa takie większe a tuż nad nimi wyskakują mniejsze i czesto z topami ) bo zasłaniają dużo szczytowych topów, które są poprostu niżej. Jest poprostu za ciasno dlatego pytam czy to coś przycinać czy nie. Jest za ciasno tak jak Rysiu mówi ale teraz już na to wiele nie poradzę. Ps jak myślicie uda się jeszcze walnąc małe automaty 55 dniowe, w tym sezonie?
  • Gallery Statistics

• Images
      64.4 tys.
    • Comments
      1.3 tys.
    • Albums
      1.9 tys.

Latest Image
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+