Ghost77 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Genetyka: skunk#1 x mazarTyp: dominująca indyjkaKwitnienie: 60-65 dniTHC: 24%CBD 1,3%Uprawa: Indoor/OutdoorsCharakterystyka: wysokość indoor 50-60 cmStary dobry Skunk skrzyżowany z Mazarem. W ekipie Barney's farm nazwano tą odmianę L.S.D ponieważ daje silne długie tripy. Rozpowszechniona ze starożytnej genetyki, długo stabilizowana. Krzyżując Skunk'a #1 z Mazarem stworzyliśmy bardzo mocną Indyjke. LSD rośnie bezproblemowo, jest silna i daje rade w każdym boxie. Zapach wydaje się być ziemisty z drobną nutką słodyczy. LSD daje euforyczne prawie psychodeliczne doznania. Mega trippowa odmiana oraz bardzo mocny stoned, speciał seedbanku Barney's Farm
PolicyjnyPies Opublikowano 31 Października 2012 Opublikowano 31 Października 2012 Uzupełnię trochę informacje: Typ: Feminizowane Uprawa: Indoor/Outdoor/Szklarnia Genetyka: Skunk #1 x Mazar, głównie Indica Czas kwitnienia: 8-9 tygodni Zbiory w uprawie Outdoor: połowa września Wysokość: 60-70 cm Wydajność plonu: 600 g/m2 Poziom THC: 24% Poziom CBD: 1.3%
Vivalamota Opublikowano 11 Grudnia 2013 Opublikowano 11 Grudnia 2013 moglby ktos napisac cos wiecej o tej odmianie? jaki zapach na vegu i flo? jakis maly smoke raport?
ZiomAvila Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Polecam odmianę jest szybka niska i bardzo oblepiona żywica. Plon bardzo duży. Działanie mocne na głowę Ale do ogarnięcia. Naprawdę polecam nie śmierdzi bardzo przy kwitnięciu
Dzik Opublikowano 18 Września 2014 Opublikowano 18 Września 2014 na mnie działała dość euforycznie i medycznie jasli można tak to nazwać sam skunk bardziej tripowo i oszałamiająco
Furion Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 mam wlasnie w planach tego lsd na zime dac do boxa, jak moc oceniasz ? 1-10 bo szukam dychy minimum 9
Dzik Opublikowano 19 Września 2014 Opublikowano 19 Września 2014 bardzo mocne, jedno z najlepszych indyjek jakie paliłem chciałem tylko powiedzieć że jeśli chodzi o tripowe odczucia to pali się takie odmiany jak Purple Haze, Amnesia Haze po LSD masz pewność siebie, nie tracisz orientacji, luz i nie uziemia jak typowe indyki jeśli chodzi o samą moc zioła to ostatecznie wg mnie decyduje o tym trochę szczęścia (jednak różnice genowe) i optymalne warunki dla rośliny polecam
Recommended Posts