Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Brałeś? Nie Jedź! Po narkotykach rozum wysiada.

Recommended Posts

Opublikowano

Witam wszystkich mam taki dylemat chodzi mi o prowadzenie samochodu po mJ i jak wiadomo narkotest wykrywa od 1 do 30 dni po spożyciu czy to znaczy że pale np w sobote niedziele odpoczywam nierobiąc nic w poniedziałek jade sobie do pracy i tu bach jestem przestępcą bo jade pod wpływem chociaż luty jusz dawno nie czuje? :trawka::trawka::trawka::trawka:

• Replies 51
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano
narkotest wykrywa od 1 do 30 dni

to raczej jest narkotest na sline, ktory wykrywa max do paru dni przy czestym paleniu

do miesiaca to masz we krwi, chyba sobie nie wyobrazasz, ze Cie psy beda kluc, albo ze bedziesz szczac(na szczyny to do ok. tygodnia)

Opublikowano

najlepiej kupić sobie te oczyszczacze z toksyn, wtedy ni hu hu zeby Ci coś wykryli - ale niewiem jak to się zażywa, i czy wyczyszcza całe toksyny

ale nie radze jechac samochodem od razu po paleniu - wtedy jak cos to przypal gwarantowany :/ i jeszcze wypadek mozesz spodować :/

bless :)

Opublikowano

Gdzies czytalem, ze te testy na krew to sa robione tylko w bardzo szczegolnych okolicznosciach, jak np. u osoby nieprzytomnej po wypadku

ale moge sie mylic

Opublikowano

Dobra a co grozi za jazdę po mj? przecież moge powiedzieć ze juz nie byłem pod wpływem a jarałem np. 6 godz temu i co mi zrobią? a tak naprawde to mi się lepiej jeżdzi po mj oczywiście po takich ograniczonych dawkach.

Opublikowano

ostatnio sam z koleszka jechalismy z pracy zmiazdzeni :D on prowadzil ale byl bardzo(az za) ostrozny :zmiazdzony: jechal niemal ze po boboczu zeby sie nie wjebac na czolowke przez przypadek czy cos :smoke: osobiscie nie ma bata zebym prowadzil w lekkim stanie :happy:

Opublikowano

Ja powiem tak, po pijanemu w życiu nie wsiadł bym za kółko ale po zjaraniu się, czemu nie oczywiście nie po masakrycznym stanie tylko takim umiarkowanym, dopiero co zrobiłem prawko i nie dawno jeszcze troche nie do końca pewnie jeździłem ale jak zajarałem i wkręciłem się w jazdę to lepiej mi szło niż na trzeźwo, tak samo jak w gry komputerowe zręcznościowki jakieś typu fifa lepiej mi idzie jak się w nie wkręce po paleniu, myślę ze ganja nie wydłuża czasu reakcji ale moge się mylić :blant:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+