Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Ganja od dilera vs czysta sensi

Recommended Posts

Opublikowano

Ja mam luzik z moim kolezka kupuje po 50 nawet 100g. i jak mi daje ja sobie zlapie sreberko i mowie w zartach''cos malo co ty jaja sobie robisz..?'' to mowi to masz jeszcze troszke i jeszcze kabanka :blant: spalimy sobie z jego temaciku:) trzeba sobie radzic ... 8)

• Replies 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

Dil tez czlowiek i takim sposobem zarabia... jak bedzie kombinowac to zarobi wiecej. Biznes jest biznes, brednie typu pasta do zebow z baka lub bialy proszek sa bezpodstawne i wynikaja z niewiedzy palacych. Baka ma swoja charakteystyke i ciezko jeest ja wymieszac z czymkolwiek. Jedyne co jest to woda tak jak przedmowca powiedzial albo solniaczek. Jezeli twoj dilek stosuje inne metody (kompiele chemiczne hahaha) to go zmien bo szkoda zdrowia!!!! a wracajac do tematu czysta SENSI a nie zaden skunn :bongo:

Opublikowano

eter jest bardzo latwo lotny, tak na dobre to jakbys otworzyl worek to znaczna czesc powinna wyleciec. z tego co kajarze to ma tez taka tempareture parowania, ze przy normalnej zapalniczce zanim zdazysz przylaczyc ogien do tematu to on caly wyparuje

Opublikowano

Ciekawe kiedy wyginie te "chemiczne" pokolenie, nie możecie uwierzyć, że natura może kopać?

Dżony Cash, nie to nie jest normalne, że maczają w eterze, jak widziałeś to na własne oczy to ok, ale pewnie słyszałeś od osiedlowych "znawców", to jest ch**a prawda

• 1 rok później...
Opublikowano

Jeśli o mnie, to zawsze od swojego dila dostaje konkretny temacik. Piękny zapaszek, kozacko się pali no i faza taka jaka być powinna :zmiazdzony: Myślę, że to dlatego tez, że znam się z tym dilerem już trochę czasu. Nigdy mnie nie wychujał.

Zawsze jak dostaje on rzut, to z jednego miejsca, gdize temat jest cały czas moooooocny, woli poczekać kilka dni, niż wziąć z innego źródła.

Szokuje mnie wasze opowieści o jakiś dosypkach.. może po prostu źle trafiacie. Ulica to Ulica każdy przecież chce zarobić. :unsure:

Opublikowano

Sa przypadki czasami ze baczka jest naturka ale bardzo rZadko tak najczesciej spotykany jest z dosypka patrzac na palonko na pierwszy rzut oka wydaje sie zajebista dużo kryształów a to szkło wystarczy lupa i widac ze to zwykly chlam wole juz liscie spalic i chill :zbakany:

Opublikowano

Mimo tego że sqn kopie mocniej to jednak wole sensi. Sensi zazwyczaj jest tańsza lepsze sztuki i bez żadnych szkieł itp. :)

Opublikowano

Smoker skun nie klepie mocniej jak mocna naturka, trzeba tylko odpowiednich genów, odpowiedniej odmiany. I nwcale nie jest to rarytas :) A te wszystkie maczane gówniane palenia no to brak słów poprostu. Nie ma za duzo na ruynku baki nie parchanej z jakims gównem. Raz teraz zajarałem kupnego od chyba roku zaraz mnie tak beret napierdalał że juz nigdy wiecej...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

niby rzadko biore od kogos ale temat praktycznie zawsze jest taki sam i tym samym polewany pewnie i tak wiekszosc z was by nawet tego nie ogarneła hehehe nie wazne... ale klepie mocno i to sie liczy a z tym dilerem to wymieklem temat mistrzostwo!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+