Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Ganja od dilera vs czysta sensi

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

zazdroszcze dobrych dilerow, mialam raz kiedys takiego ale to bylo 400 km temu

a teraz ....

zlodzieje.

nie chce juz kupowac zawsze musze sie prosic a oni łaske robia .... wyciagaja kasy ile wlezie , wole zainwestowac to w sprzed do hodowli bo to i tak nigdy nie jest 5g

albo jak sie trafi 5 g ch******o palenia to dopiero szkoda kasy.

za te 150 zł to juz moge zaczac budowle

dlatego tez jestem na tym forum. bo powiedzialam stop dilerom

Opublikowano

Moj dil to w zasadzie moj w penis dobry ziomek i ma to samo co ja ;) syfu nie zapali ... woli przez tydzien nic nie brac i poczekac na cos konkretnego ... Rzadko sie zdarza ze biore od kogos innego, to juz raczej desperacja na cisnieniu i niestety często trafia sie cos bonusem w postaci sody, piasku, szkla ... ;/

Ostatnio mialem tak ze wyslalem kumpla po sztuk bo mi sie z lenia nie chcialo wychodzic z domu i przyniosl tak koszmarny syf ze po prostu mu dalem ta pake za free ... spalilem bongo i mi sie odechcialo. Totalnie bez smaku, gardla tez nie poszczypalo i praktycznie wogole nie szlo z niego sciagnac normalnego bucha tylko takie jakby "rozwodnione" chmurki :(

Moja rada na cos podobnego, nie wazne jak wygląda, wazne jak pachnie ;) jesli jestescie zmuszeni do kupienia czegos z niepewnego zrodla to otworzcie siate i powachajcie... Zazwyczaj, bo nie powiem zawsze taki kał charakteryzuje sie brakiem zapachu albo pachnie leciutko, albo calkiem czym innym. Opieram tą rade na przekonaniu ze wiecie jak powinno pachniec dobre palonko :happy: Najlepiej tak zeby bylo go czuc nawet z kiermany :P

Opublikowano

Co do zapachu to się nie zgodzę, nawet ścierwo jakieś może dobrze pachnieć. I wyglądać też może dobrze, niby ładne topy a dojebane czymś, bo się węgli. Póki nie zapalisz to się nie dowiesz, czy normalne jaranie czy czymś dojebane.

Green_Man, wątpię, żeby to była feta, pewnie jakiś dodatek, żeby więcej ważyło.

Wiadomo, że swoje najlepsze, ale np. teraz nie mam swojego, bo na indoor nie mam warunków, a na outdoor trzeba czekać. ;) Więc się kupuje. Ale ostatnio u mnie jest praktycznie wszędzie zajebiste palenie, same topki niczym nie dojebane. Przez jakiś miesiąc czasu zdarzyło mi się palić tylko raz ch****e palenie, bo miał, pewnie jeszcze zmieszane z czymś, ale przynajmniej wiem, żeby już tam nie chodzić.

Opublikowano

TEMAT DO MISTRZOWSKICH.... :roll:

Teoretycznie nie ma rzadnych roznic, to ziolo i to ziolo. Tzw diler (ku**a co to za slowo zjebane? wiekszosc ludzi, od ktorych kupuje to po prostu koledzy, ktorzy odsprzedaja, albo ludzie, ktorzy wlasne chwasty sprzedaja). Ja sie z sytuacja, zeby do ziola bylo cos dosypane nie spotkalem, a jaram dlugo. Zreszta co tu duzo gadac, jak nawet na tym forum co 2 osoba pi*****i farmazony o chemicznej bace. :zliscia:

Opublikowano

Co ty gadasz jak ja 2 lata temu kupowałem to sam mi dil przyznał ze jest z szkłem, wtedy byłem mały szczeniak to powiedziałem że mi to wisi a po 2 nie wiedziałem o co chodzi wtedy z tym szkłem. Nie wiem jak jest teraz bo mam swoje wiec nie kupuje :zbakany: :peace:

Opublikowano

Shi, ogarnij sie bo warna dostaniesz, temat jak najbardziej na miejscu a jak bys chociaz troche czytal forum to bys wiedzial co ludzie (zieloni) chca robic z MJ zeby byla "lepsza" wiec nie mow mi tu ze nie ma czegos takiego, a po 2 dilera nie znasz to sie nie odzywaj, wszyscy biora ziolo od tzw. biegaczy (ktorzy biora od innych biegaczy - czasem od dila) wiec nie wiem co cie tak denerwuje w słowie diler....

:peace:

Opublikowano

@Diesel

Wiadomo, ze diler moze ci nawet i nasrac do dilpacka, ale to nie znaczy, ze towar od dila jest inny niz nasz, bo nie jest! W znakomitej wiekszosci to jest po prostu zielsko.

Temat dalej mnie przekozacznie smieszy i uwazam, ze zasluguje na mistrzowskie. Rozumiem, jak by nazwa tematu brzmiala "chemizowane ziolo", mozna by dyskutowac.

ps. rozumiem, zdarzy sie komus kupic "nie czyste" ziolo, ale na boga, to sa wyjatki, a nazwa tematu sugeruje, jak by zielsko od dila bylo inne niz przez nas wychodowane. :zliscia:

:trawka:

Opublikowano

Shi, diler to diler, roznnych dilerow ludzie maja, temat zostaje tutaj i nie tobie decydowac czy nadaje sie do mistrzowskich, nie chodzi tutaj o to czy ziolo jest z czyms tylko np. diler moze sprzedawac normalne ziolo ale lipna odmiane i juz mozna tutaj o tym dyskutowac, jezeli chcesz dalej o tym rozmawiac to zapraszam na PW bo nie chce tutaj robic wiecej offtopu.

Pozdrawiam

:offtopic::peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+