FoQs Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 bo takimi 2 buszkami mozna sie zbakać Nie znam kogoś kto zbakał się 2 buszkami... Cytuj
OCENZUROWANO Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Nie znam kogoś kto zbakał się 2 buszkami... Jestem raczej początkujący :oops: i ostatnio kupiłem cholernie mocny staff ... zbakałem się jednym głębszym buszkiem z wodnej ... może nie była to najmocniejsza faza w moim życiu ale takie 5/10 Cytuj
FoQs Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Nie przesadzajmy.. Jak raz na tydzień się przypali jointa to lajcik.. :wink: Cytuj
mr.stuff Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2009 jointa ? feee.... tylko czysta maria :] Cytuj
FoQs Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A czy joint nie może być czysty? Nie trzeba dodawać tytexu.. Cytuj
OCENZUROWANO Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To wtedy masz tam duuużo zielska (mało to oszczędne) ja raczej preferuję wodną (samoróbkę) ... Cytuj
Kakarott Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 ja mam 17 pale dzien w dzien od roku i jak to sie ma odbic na mnie w przyszlosci?zauwazylem lekkie klopoty z pamiecia jak narazie Cytuj
FoQs Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To wtedy masz tam duuużo zielska (mało to oszczędne) ja raczej preferuję wodną (samoróbkę) ... Jak to ktoś już na tym forum powiedział - w każdym mieście gram jest inny.. U mnie z jednego grama skręce pożądnego jointa. Jak dodam do tego jeszcze szluge to z jednego grama mam 2 jointy fifty fifty Cytuj
OCENZUROWANO Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To wtedy masz tam duuużo zielska (mało to oszczędne) ja raczej preferuję wodną (samoróbkę) ... Jak to ktoś już na tym forum powiedział - w każdym mieście gram jest inny.. U mnie z jednego grama skręce pożądnego jointa. Jak dodam do tego jeszcze szluge to z jednego grama mam 2 jointy fifty fifty To fakt gram gramowi nie równy, ale jednym gramem z wodnej mogę się 2 razy z ziomem zbakać, (czyli cztery bakania) a do tego wodna czyści dym Choć przyznaje że skręcanie ma coś w sobie i czasem fajnie jest sobie z blantem w parku usiąść i , pozastanawiać się czy ptaki latają czy fruwają Cytuj
FoQs Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To wtedy masz tam duuużo zielska (mało to oszczędne) ja raczej preferuję wodną (samoróbkę) ... Jak to ktoś już na tym forum powiedział - w każdym mieście gram jest inny.. U mnie z jednego grama skręce pożądnego jointa. Jak dodam do tego jeszcze szluge to z jednego grama mam 2 jointy fifty fifty To fakt gram gramowi nie równy, ale jednym gramem z wodnej mogę się 2 razy z ziomem zbakać, (czyli cztery bakania) a do tego wodna czyści dym Choć przyznaje że skręcanie ma coś w sobie i czasem fajnie jest sobie z blantem w parku usiąść i , pozastanawiać się czy ptaki latają czy fruwają Nie potrzebuje sie 2 razy z ziomem zbakać bo i tak jaram gdzieś raz na tydzień, no czasami zdarza się cześciej ale to tylko jeśli jest okazja i hajs. Lubie sobie usiąść czy to z ziomem czy to z laską, skręcić jointa, i podziwiać przyrode (jak siedzimy na łące, czy w lesie) lub przy muzyczce czy filmie posiedzieć na kanapie.. ;] ale koniec tego Offtopu może Cytuj
Recommended Posts