Ja otwieram słoiki trzy razy dziennie tak po piętnaście minut i zaczynają pięknie pachnąć a co do wysuszenia to właśnie były przesuszone bo ostatnie 24h nr było wody w nawilżaczu i jak dzisiaj kończyłem trymowanie to musiałem delikatnie to robić bo wszystko się kruszyło 😉 Rysiu to jest prosta kalkulacja bo tak masz bez siatki parę dużych topów a jak ja robię pod siatkę trzy razy topping. A do tego z każdego szczytu wychodzi odrost czyli następny szczyt i teraz weź niech każdy szczyt waży na sucho 2-3gramy. I myślisz że to dużo? Bo ja myślę że jestem w stanie przy następnej uprawie pod siatkę zrobić lepszy wynik o jakąś ⅓😎 i tym zatem nagrać oficjalnie cały filmik z ważenia. I szkoda że tego nie zrobiłem ale teraz to po ptakach bo Do żyda poszedłem i zabrał mi ponad połowę 😉👍💪 a niestety go nie znam bo tak to bym zabrał z powrotem 😜🤣🤣🤣🤣🤣
Następnym razem wezmę normalną fotorelację zrobię bo teraz 1 raz to wiadomo zero pojęcia , i nie wiem czy ich nie puszczę bez treningu żeby znowu nie „przetrenować”
Może nie wysuszone dobrze. Otwieraj słoiki często żeby pleśń się nie wdała. Kilka razy jak sprawdzałem mokre vs suche, to suche zawsze ważyło 1/4-1/5 tego co mokre. Powyżej 1/4 to było jednak trochę za wilgotne.
Fajnie obsypana cukrem 🙂
Recommended Posts