TeHaCjusz Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Na kompie nie gram, bo moim zdaniem się do tego wogóle nie nadaje. Ale konsole Playstation (wszystkie 3) wyrwały setki godzin z życiorysu.. każdemu polecam, chociaz PS2 z zajebista biblioteka tytułów. Cytuj
szefik_mj Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Ja lubie san andreas na multi ekstra sie gra na necie na haju Cytuj
FoQs Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Rozkminy przy saperze z ziomkiem wymiatają Polecam skype i jakieś czeszki ewentualnie chinki ale często po angielsku gadają i nie ma uciechy :razz: Cytuj
sprany Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Najlepiej to pograć w piłkę, a nie siedzieć przy kompie. Na boisku to jest dopiero skill Pozdro dla kumatych! :zbakany: Cytuj
sweet_sensi Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 ja teraz gram w X-Men Origins - Wolverine i musze sobie jeszcze ściągnąć Fury bo grałem u kolegi i świetna gierka (śmiga sie quadami i crossami w terrenie dobra zajawka) Dobra giera jak sie jest urobionym to Chicken invaders! - ściągnijcie a nie porzałujecie Pokój! Cytuj
m4c Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 Najlepiej z ziomkami gra mi się w PES'a albo Tekkena 3, chociaż ostatnio męczymy głównie Tanki z Pegazusa (pamięta ktoś tę grę ze składanek 168 w 1? ) Cytuj
MosqiTT Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Ja polecam COD 4 MW w sieci. Dobry tez jest Tekken 3 w większej grupie ziomków. Cytuj
Nonex Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Dead Space Blair With Project , America's Army 3 (odpowiednik cs'a, jak ktos woli lepszy system i grafike) Cytuj
bolek Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 max payne, bierzesz bullet time i to dopiero musi byc jazda Cytuj
Recommended Posts