Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

korona124, to zalezy od Ciebie co wkręcisz ;) ale 50g to raczej an wlasny uzytek...

Opublikowano

A ja mam sposób na to .Żonka ma folię aluminiową taką do zawijania np. chlebka do pracy

odrywam kawałek składam w prostokąt i nawijam na ołówek. Po ściągnięci jest fifka. Wkładam zioło lekko zgniatam końcówkę i jaram .Po wypaleniu po prostu wyrzucam.Pomysł się zrodził jak chciałem przyjarać a fifka mi się stłukła. Taka jednorazówka ma zalety .Nie capi starym ziołem

Pozdrawiam

Opublikowano

pare osób moze potwierdzic, na marszu podczas brania bucha przyjechali ci co to zawsze nie w pore sie zjawia, jeb faja do kieszeni i przeszukanko, znalezli, pogrozili postraszyli, wzieli tylko nasiona z portfela i dali zyc, a 6 (moze wiecej) psów ludzi w jednym miejscu to troche kiepsko znalezc;/

Opublikowano

witam nie wiem czy dobry dzial jak zly to prosze przeniesc....
otoz dalem babci kubeczki i mowielem jej zeby wystawiala na slonce jak bedzie jak pytala sie co to to mowilem ze to sa kwiatki kolegi i mowi mi dzisiaj ze jak wynosila na pole to policja podjechala i pytala sie tam o sasiada... na sam koniec zapytali co to jest a ona do nich ze jakies kwiatki a oni czy to nie czasem konopia....
co mam zrobic ?: | mam 5 krzaczkow posadzonych w tamtym tygodniu w czwartek sa chyba za male zeby je dawac do ziemi ...
prosze o jakas odp

Opublikowano
Ja bym dał do ziemi. + osłonka

Mogli zapamietac ta miejscowe radze zawinac kubki stamtad bo jeszcze babce lipy narobisz... :wink:

Mogą przyjsc nastepnym razem z nakazem.I rówie dobrze mogą do badanie zabrac takie sadzonki.

Opublikowano

siema mam problem... zlapali mnie z 1,2g baki... dyra mnie przeszukala i znalazla w szkole i mowila ze zadzwoni na policje... co mam z tym zrobic?:( jestem nie karany i mam 18 lat? zamkna mnie?

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+