Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

znalezli 5 doniczek po sadzonkach autoflo meskie rosliny obcinam po pokazaniu plci doniczki po ok 1l z roslin wystaja lodygi powiedzialem ze mialem 5 krakow z ktorych wyszlo mi po 2 g czyli razem cos kolo 10 a 2.5 g jest pozostaloscia po uprawie jakie wnioski mam skladac ?

kiedy w ogole nowe prawo wchodzi w zycie ?

• Replies 1,4 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

znalezli 5 doniczek po sadzonkach autoflo meskie rosliny obcinam po pokazaniu plci doniczki po ok 1l z roslin wystaja lodygi powiedzialem ze mialem 5 krakow z ktorych wyszlo mi po 2 g czyli razem cos kolo 10 a 2.5 g jest pozostaloscia po uprawie jakie wnioski mam skladac ?

kiedy w ogole nowe prawo wchodzi w zycie ?

Czyli roślin nie znaleźli żadnych, tylko liście i łodygi Ja bym się tym akurat nie martwił tak bardzo Puste doniczki o niczym nie świadczą Mogły tam być kwiatki wcześniej Myślę, że powinieneś się trzymać tej opcji co podałeś

Opublikowano

udowodnisz dopiero po sprawie a zreszta nikt na ciebie nie ma papieru ze sie rozkurwiles hu***e jest tylko to ze takie wiadomosci po miescie sie szybko rozchodza

Opublikowano
jak na psach zamkna sprawe to mozesz przeczytac zeznania (tak mi sie wydaje) w sumie to obydwoje mozecie jako podejrzani czy tam ostarzeni

Tylko po zakończeniu sprawy nie podpisuj kartki z oświadczeniem ze nie chcesz mieć wglądu do akt sprawy bo mi coś takiego chcieli podsunąć na psach.I pamiętaj ze nawet w sadzie nie musisz składać zeznań które Cie obciążają. :peace:

Opublikowano

W koncu winny sie tlumaczy nie ? . Nie jestem pizda jak ktos mnie wskaze to wyjade ale pewnie bedzie duzo takich sytuacji do wyjasnienia i wlasnie chu***a z du*a na miescie ; / . Dziekowka za wspoczucie , mam nadzieje ze szybko sie wyjasni

Opublikowano

Odkopuje stary temat bo sie zastanawiam juz dluzszy czas a nie moge znalezc nigdzie odpowiedzi.

Od czasu zeznań minelo juz pol roku i cisza.

Czy świadek jest informowany o umorzeniu sprawy?

Opublikowano

Siema! W lutym sprzedał mnie dill ze posiadałem zielsko i ze załatwiałem mu proch, co jest oczywistą bzdura bo tego gówna się nie tykam. Wpadli mi na chate i znaleźli 2 pakiety z odrobina tytoniu na dnie, bongo i 2 fifki. Oczywiście wszystko zawinęli. Ja się wszystkiego wyparłem powiedziałem ze ani on mi ani ja jemu nic sobie nielegalnego nie dawaliśmy, bongo mam do palenia tytoniu i ze jak były dostępne to paliłem z niego dopalacze to samo z fifkami. Dostałem dozór policji 2 razy w tygodniu i 400 zl zaliczki na sprawę. W marcu miałem wezwanie na komendę, miała być konfrontacja ale szmata się nie stawiła. Mija kolejny miesiąc i cisza…

Ile trwają takie prawy??

Co mogą mi zrobić mam zarzuty sprzedaży 15 g prochu i posiadania 50g MJ. I jestem pewien ze nie mogą mi nic udowodnić bo to jest ściema.

M

Może napisać jakieś pismo o umorzenie sprawy albo coś… Mógłby ktoś mi jakiś wzór podsunąć?? Już sam nie wiem co robić i denerwuje mnie to czekanie i chodzenie na psiarnie co tydzień się zameldować…

PS Sprzedał też kilka innych osób ale nie znam ich. Wiem ze znaleźli u nich MJ a tylko u mnie nie.

Opublikowano

jeżeli będziesz miał niezbite dowody na to że jesteś niewinny to nic ci nie zrobią, może też być tak, że zawieszą postępowanie z powodu braku świadków... zapewne poinformują cię listownie co i jak .

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+