-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
To tak grybka można dosadzić do konopi? Zastanawiałem się kupić kiedys tego golden coś tam 😄 -
Ale ty masz te liście żadkie ciekawe czy ja zdołam to tak wyplewić u siebie 😛 -
Tak sobie myślę patrząc po sobie to jak chcesz to sobie walnąć w tego boxa to oj chyba nie zmieści się 😛 -
Okej dziś znów było trochę luźnych liści na dole oraz trochę bladych, dodatkowo też kilka zdrowych wyciołem, oto efekty dalej się obrywać bałem, ale liczę na dalsze rady. Część liści z jakiegoś powodu zaczeła "szukać" światła ku dołowi znaczy wywineły się w dół i rosną w dół nie rozumiem tego. @Rysiu Zastanawiam się ile im dni zostało gpt mówi, że około kolejne 40 dni 😛 Big Bud jest w wersji coco ale to chyba mówisz o tej zwykłej wersji? Daj znać szybko ponieważ, chcę szybciutko, zamówić, zestawu zostałoi mi bardzo mało już około 15-20% opakowania. Pytanie czy zamawiać je bo nie wiem czy łączyć je też z Big BUD. Możesz mi napisać jak teraz nawozić? A taki zestawik bym sobie jeszcze domówił 500ml. Advanced Nutrients Grow Advanced Nutrients Bloom Advanced Nutrients Micro Advanced Nutrients BigBud Advanced Nutrients OverDrive Ps. Ten brązowy też tak macie że nie możecie tego nalać bo się rozlewa jakoś tak się przykleja do scianek i spływa przez co sporo się rozlewa? Jak myślicie będzie to się wiło jeszcze w górę? Strasznie to duże się robi i duża robi się dysproporcja dwie z lewej są znacznie wyższe mają 25 cm do lampy a mniejsze z prawej mają 35 cm do lampy. Co mnie martwi to że mam jeszcze z 10 może max 15 cm zapasu na podniesienie lampy. Dodatkowo zaczeło pić mocno wodę, podlewałem dosłownie wczoraj i przedwczoraj (więcej) a dziś ziemia z wierzchu już sucha. Co do zamówienia: A teraz jak to wygląda: ODPADY: -
Przez kolober · Opublikowano
Bo jak do mnie to wiem, najebane po korek😁 ale się już rozjaśniają 😉 a co do boosterów to dzisiaj widziałeś😉
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts