Zielony-Chłopak Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 pudło kartonowe najtańsze bo zadarmo można wszysko co jest sztywne a najlepiej rzeby było białe w sierotku Cytuj
Zibir-Zibi Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Witam, mam pytanko, czy płyty wiórowe nadadzą się na małego, początkującego boxa w którym roślina będzie tylko do czasu aż osiągnie odpowiednie rozmiary by pójść na outa. Płyty raczej będą pomalowane w środku białą farbą, box nie powinien być wyższy niż 50cm. (w środku będzie rozwijać się kilka automatów więc chyba dużo miejsca im nie będzie potrzebne). Cytuj
lampa Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 płyty wiórowe jak najbardziej. w zasadzie to możesz uzyć wszystkiego. Cytuj
zetdoen Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 Witam, mam pytanko, czy płyty wiórowe nadadzą się na małego, początkującego boxa w którym roślina będzie tylko do czasu aż osiągnie odpowiednie rozmiary by pójść na outa. Płyty raczej będą pomalowane w środku białą farbą, box nie powinien być wyższy niż 50cm. (w środku będzie rozwijać się kilka automatów więc chyba dużo miejsca im nie będzie potrzebne). Pewnie, że będzie dobry. Cytuj
thcon22 Opublikowano 9 Marca 2011 Opublikowano 9 Marca 2011 sam mam boxa na in z plyty wiórowej zbitego i jest dobrze Cytuj
Zibir-Zibi Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 yo chłopaki, co do tego mojego mini boxika , ile świetlówek Osramy 24W/1500lm będzie potrzebnych żeby 2-3 automaty mogły się swobodnie rozwijać do czasu aż nie będą na tyle dojrzałe żeby pójść bez obaw na outa ? Cytuj
kebrus Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Filtr węglowy do kociej kuwety nada sie na neutralizacje zapachu? Cytuj
@d@ms Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Box 118x56 Oświetlenie Lumatek 250, 400W DIM + CT 125mm lub zwykły odbłyśnik (jeszcze nie wiem) Wentylacja Wyiągający: Wentylator kanałowy 150mm 500m3/godz. + regulator obrotów dla redukcji hałasu Wpychające od 2 do 4 (jeszcze nie wiem) sztuk 14cm 12V 80m3/h każdy Teraz takie pytanko który odbłyśnik powinienem zastosować oraz jaki filtr węglowy?? Cytuj
@d@ms Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 jak najmniejszy oczywiście jak went bedzie chodził na mniejszych obrotach to wiadomo bedzie ciszej ale czy poradzi sobie wtedy z filtrem na przyłącze 150 czy jakiś reduktor powinienm zastosować i mniejszy filtr?? Cytuj
Recommended Posts