Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

szukam i szukam na forum ale nie mogę znaleźć.

co to jest tak naprawdę samosiejka? czy to jest normalna marihuana, którą można palić i się z powodzeniem upalić? wiem, że przemysłówka to taka, która kupuje się w sklepach zoologicznych i służy ona np. do produkcji materiałów, a jak jest z samosiejką?

pozdrawiam

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

szukałem tej odmiany dosyć długo ale nie znalazłm żdego postu a nie chyba jeden ale nikt nic nie mowił o dochodzeniu jej pod polskim niebem ch*j mam jedno pestke wysadze zobaczymy pozdro :ganja:

Opublikowano

ja mam trochę głupie pytanie:

czy ziemia, w której kiedyś rosły jakieś kwiatki a później stała przez dosyć długi czas już bez kwiatków będzie się nadawała żeby posadzić w niej MJ? :?

Opublikowano

Witam

Moje pomidory mają już od momentu posadzenia na wacik 13 dni. Zastanawia mnie fakt, dlaczego niektórym żółkną lekko przy końcach liście, a niektóre robią się jaśniejsze. Czym może to być spowodowane ? Ziema ze sklepu 6.5ph, niczym nie nawoziłem.

Opublikowano

Panowie z cyklu szybkie pytanie, szybka odpowiedz.

Znalazlem idealne miejsce na outdoor. ładna polanka w lesie ALE teren jest lekko podmokły. Ziemia jest wilgotna na głebokosc gdzies 20-30 cm.

nada sie na miejscówke ? :)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+