Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Witam

W tym roku robię swój pierwszy outdoor. Zamawiam nasionka White Russian Automatic i mam takie pytanie co się stanie jak nie wyrzucę męskich krzaków?

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Aadi weź poczytaj forum trochę, to skarbnica wiedzy. Wystarczy chcieć.

Jak Ci się zapylą żeńskie to będą słabsze, ale będziesz miał pestki. Jak nie pozwolisz na ich zapylenie to bedziesz miał mocniejszą bake. Męska roślina nadaje sie na makumbe, a do palenia to nie bardzo. :buch:

Opublikowano
Palę juz prawie dwa lata dosyć cześto ale jeśli chodzi o uprawe jestem nowicjuszem
To co kupujesz u dila to żenskie.Męskie się nie nadają do palenia a jak nie wytniesz męskich to praktycznie nie będziesz miał palenia:)
Opublikowano

w jakich odleglosciach od siebie wysadzacie krzaki ?? stanie sie cos jak powysadzam np w kazdym dolku tak po 2 rosliny 10-15 cm od sibie w odleglosci czy ma to cos wspolnego z korzeniami ??

Opublikowano

Witam. Można już kiełkować rosliny z autoflow i potem na out (pod koniec kwietnia na out) czy na te rosliny to za wczesne jeszce?boxa nie planuje.Opdowiedz ktos prosze :P

Opublikowano

NAJLEPIEJ TO WYSADZAC PO 14 MAJA BO 12 13 I 14 MAJ SA ZIMNI OGRODNICY I MOZE BYC NA MINUSIE WTEDY W NOCY I WSZYSTKIE ROSLINY WAM WTEDY POZAMARZAJA wiem bo jest tak co roku

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+