Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

hehe w zaleznosci jak jeszcze je zakopal :D bo jesli w samarze to mysle ze wszystko z nimi ok ale jesli normalnie poprostu je zakopal to hu*a z tego bedzie

Opublikowano

To jak chłopaki, da rade na naszym polskim słoneczku dojsc NL x CM ? czy wogóle lepiej z tym nie startować na out ?? co myślicie, jak nie da rady to zamawiam automaty, a te NL x CM na indoorek zostawie na kiedyś ^^

Opublikowano

dadzą sobie rade w takim czymś 2 tyg moje maleństa narazie 2 na próbe chce je trzymac w domu 2-3 tyg a potem na OUT sa to ak47 i white dwarf auto to maleństwo dzis w nocy wyszło z pod ziemi drugi jeszcze siedzi w ziemi ;)

Opublikowano
Nawozy stosujesz srednio co 2-3podlewanie.Mozesz zaczac nawozic w 3-4tyg.zycia roslin.

Na wega starczy boihumus-(mozesz lac co podlewanie) a na flo PK 13-14 i ewentualnie ripen na ostatnie 10dni zycia rosliny.

To jak będe miał zasadzonych 10 Russian AK i 10 ES to ile mam kupić tych nawozów?Bo chcę kupić wszystko za jednym zamachem bo będe mial taniej.

Aha i co do nawozu PK 13-14 to to ejst jeden nawoz czy mam sobie wybrać czy PK 13 czy PK 14?

Opublikowano

Help

Potrzebuje kupic doniczki kwadratowe pojemnosc - 7 ,8 lub 10L

Znacie moze jakiegos taniego dostawce ?

Na allegro niestety nic nie zalazłem.

udalo mi sie kupic 10szt 3L za 5,80zł ;D niestety nie maja wiekszej pojemnosci.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+