Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Babcia mi powiedziala ze pokrzywy w maju rosna :D

Dzis znalazlem swietne miejsce 8) moze nie wymarzone ale mysle ze bedzie git

W nastepnym tygodniu zamieszcze moze pare fot to ocenicie

Opublikowano

Powiedzcie mi jeżeli ułamał mi się kiełek z nasionka na samym dole , 1/5 długości całego (ok 2cm) albo nawet mniej, zabije to mojego dzieciaczka? :?

Opublikowano

Nierozumiem po co czekacie aż te kiełki urosną takie dlugie. Malo precyzji i potem klapa-ulamane. Ja tam odrazu wsadzam jak kielek wyjdzie na jakies 3mm i jest zawsze dobrze.

Opublikowano

siemka

niestety jest lipa, bo jak jadę na spota to muszę przejachać ulicą, która łączy się bezpośrednio z drogą polną. I jak będę tak jeździć z plecakiem co miech to boję się, że w końcu ludzie zaczną coś podejrzewać- jakiś złodziej czy co. Co ile polecacie odwiedzać bezpieczie spota- ja myślałem tak- sadzę, przyjeżdżam za tydzień, potem znów(nawożenie) i znów(nawożenie).- robię FIM'a i tak co 2 tygodnie może być- w fazie kwitnienia będę podlewać PK 13/14 z florowitem. Co o tym sądzicie?

Opublikowano

Witam. Można już kiełkować rosliny z autoflow i potem na out (pod koniec kwietnia na out) czy na te rosliny to za wczesne jeszce?boxa nie planuje

Opublikowano

Czesc ponownie :wink:

To jak doradzicie mi jak moge wykielkowac te nasionka bo w tym moim kompie to lipa jak ch... Prosze doradzcie cos ?? :elo:

Ps. Przed chwila sprawdzalem w kompie temp. to 17 -18°C wiec troszeczke mało :(

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+