Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

D.II, rozdupiaja mnie takie pytania qrwa :!: :!: sezon juz sie zaczal a ty takiego czegos nie wiesz jest od h*ja tego tutaj!! mysl powoli nad kielkowaniem :!:

wilan992, wszystko dojdzie mam podobne :!: :!: dajcie szanse ludziom oczekujacym na odpowiedz zadajacym bardziej "normalniejsze" pytania np mi ktore jest wyzej.. pozdro

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano
Witam

Chcialbym sie spytac ktora ziemia bedzie dobra dla konopi i na outdoor :) ;p

Terra Professional 50L

woje ulubione rośliny najlepiej hodować na glebie bogatej w azot. Canna Terra Professional Soil Mix jest jedyna w swoim rodzaju. Zawiera mieszankę gleby, kompostu, odchody dżdżownic, perlit i specjalny „naturalny wzmacniacz roślinny”, będący mieszaniną składników organicznych. Ta odżywka jest najodpowiedniejsza do hodowli glebowych. Canna Terra Professional spełniaja surowe standardy holenderskiej organizacji RHP. Warto zabiegać o standard RHP, ponieważ gwarantuje on, że odżywka spełnia najwyższe wymogi chemiczne oraz fizyczne i nie zawiera chwastów ani czynników patogennych.

Canna Coco 50L

TORBY COCO 50L Buforowane podłoże kokosowe CANNA COCO opracowano, by spełnić wymagania hodowli szybkorosnących roślin. Podłoże można stosować wielokrotnie i jest ono przyjazne środowisku. Spełnia również surowe wymogi organizacji RHP. Podczas pracy nad nawozem, który Canna stworzyła właśnie dla tego ekologicznego podłoża, zaobserwowano istotny wzrost jakości i ilości plonów. CANNA COCOjest produktem organicznym o jednorodnej strukturze, niezawierającym chemicznych dodatków, szkodliwych wirusów i glebowych czynników patogennych. CANNA COCO nie zawiera włókna kokosowego, również stosowanego w ogrodnictwie i ma postać drobnych płatków. CANNA COCO jest produktem przewyższającym inne podłoża dzięki złożonemu układowi powietrzno-wodnemu. Zawiera ponadto specjalny rodzaj pleśni (Trichoderma), który ma zdolność ochrony rośliny przeciwko chorobom glebowym.

Grow mix z perlitem PLAGRON 50L

Plagron COCO jest idealnym podstawowym podłożem. 100% biologiczne podłoże nie zawierające żadnych nawozów. Odpowiedni dla każdego typu nawozów płynnych. Dzieki Plagron Coco oraz w kombinacji z innymi produktami plagronu twoje plony będą najwyższe z możliwych.

Ziemia uniwersalna 20 l

Nowa kategoria ziemi do wszystkich roślin domowych, balkonowych i ogrodowych.

Zawiera mieszaninę nawozów oraz keramzyt, który poprawia strukturę podłoża.

Ziemia universalna najmniej kosztuje... mysle zeby ja wybrac ...

ale te lepsze ziemiie nie trzeba bedzie tak nawozic co myslicie o tym???

pomozcie mi wybrac... bo mam dylemat ktora zamowic a malo pisza na temat kto ja stosowal....

CHCE JESZCZE ZAMOWIC NAWOZ POWIEDZCIE CZY SIE PRZYDA :

Hesi Super Vit - 10 ml

Super Vit - 10 ml

-Stymulator roślinny wspomagający wzrost i kwitnienie: GLEBA, HYDRO, KOKOS -Super Vit zawiera 25 składników witalnych, które pobudzają

prosze o odpowiedz... czy ktoras zmiemia z podanych sie przyda ??

pozdrawiam

OPLACA SIE NAJLEPIEJ KTORA ZMIEMIE I CZY BEDZIE DOBRA??

Opublikowano

Powiedzcie, jak poszedł mi kiełek z pestki i już elegancko leży sobie w ziemi to czy jest konieczne dostarczanie mu światła czy dopiero jak sie wybije na ziemie? :joint:

Opublikowano

sorka dwa razy mi sie skopiowalo prosze odpowiedziec ktora ziemia jest najlepesza

Witam

Chcialbym sie spytac ktora ziemia bedzie dobra dla konopi i na outdoor :) ;p

Terra Professional 50L

woje ulubione rośliny najlepiej hodować na glebie bogatej w azot. Canna Terra Professional Soil Mix jest jedyna w swoim rodzaju. Zawiera mieszankę gleby, kompostu, odchody dżdżownic, perlit i specjalny „naturalny wzmacniacz roślinny”, będący mieszaniną składników organicznych. Ta odżywka jest najodpowiedniejsza do hodowli glebowych. Canna Terra Professional spełniaja surowe standardy holenderskiej organizacji RHP. Warto zabiegać o standard RHP, ponieważ gwarantuje on, że odżywka spełnia najwyższe wymogi chemiczne oraz fizyczne i nie zawiera chwastów ani czynników patogennych.

Canna Coco 50L

TORBY COCO 50L Buforowane podłoże kokosowe CANNA COCO opracowano, by spełnić wymagania hodowli szybkorosnących roślin. Podłoże można stosować wielokrotnie i jest ono przyjazne środowisku. Spełnia również surowe wymogi organizacji RHP. Podczas pracy nad nawozem, który Canna stworzyła właśnie dla tego ekologicznego podłoża, zaobserwowano istotny wzrost jakości i ilości plonów. CANNA COCOjest produktem organicznym o jednorodnej strukturze, niezawierającym chemicznych dodatków, szkodliwych wirusów i glebowych czynników patogennych. CANNA COCO nie zawiera włókna kokosowego, również stosowanego w ogrodnictwie i ma postać drobnych płatków. CANNA COCO jest produktem przewyższającym inne podłoża dzięki złożonemu układowi powietrzno-wodnemu. Zawiera ponadto specjalny rodzaj pleśni (Trichoderma), który ma zdolność ochrony rośliny przeciwko chorobom glebowym.

Grow mix z perlitem PLAGRON 50L

Plagron COCO jest idealnym podstawowym podłożem. 100% biologiczne podłoże nie zawierające żadnych nawozów. Odpowiedni dla każdego typu nawozów płynnych. Dzieki Plagron Coco oraz w kombinacji z innymi produktami plagronu twoje plony będą najwyższe z możliwych.

Ziemia uniwersalna 20 l

Nowa kategoria ziemi do wszystkich roślin domowych, balkonowych i ogrodowych.

Zawiera mieszaninę nawozów oraz keramzyt, który poprawia strukturę podłoża.

Ziemia universalna najmniej kosztuje... mysle zeby ja wybrac ...

ale te lepsze ziemiie nie trzeba bedzie tak nawozic co myslicie o tym???

pomozcie mi wybrac... bo mam dylemat ktora zamowic a malo pisza na temat kto ja stosowal....

CHCE JESZCZE ZAMOWIC NAWOZ POWIEDZCIE CZY SIE PRZYDA :

Hesi Super Vit - 10 ml

Super Vit - 10 ml

-Stymulator roślinny wspomagający wzrost i kwitnienie: GLEBA, HYDRO, KOKOS -Super Vit zawiera 25 składników witalnych, które pobudzają

prosze o odpowiedz... czy ktoras zmiemia z podanych sie przyda ??

pozdrawiam

OPLACA SIE NAJLEPIEJ KTORA ZMIEMIE I CZY BEDZIE DOBRA??

Opublikowano

Witam!

Mam takie pytania bo dzisiaj jade z ziomkiem na spota ktory jest obok pól. i mam takie pytanie bo spot jest daleko od cywilizacji a my smigamy tam skuterkiem wiec nie za duzo ziemi nabierzemy z ogrodniczego:

1. moge wziasc ziemie z bocznego pola i przekopac ja z ziemią ze spota?
2. znalazlem w komorce nawóz do kwiatow i czy nada sie on do wymieaszania ziemi? i w jakich ilosciach na jaki dołek go sypac? (ile garsci na oko)
3. Mam w komorce jeszcze zwykły piech i moge go troche wziac w jakies wiadro i ewentualnie jeszcze do ziemi dosypac wlasnie tego piachu i wymieszac - robic tak czy nie? jak to jest z tym piachem jest dobry czy zly?

Opublikowano

sweet_sensi, ziema z pola czynnego bedzie dobra i mozesz nawet 34 jej zmieszac z kwiatowa, nie wiem co to za nawoz ale napewno dolomitu rzuc a piasek wydaje mi sie ze odpada

Opublikowano
czy roslinki z autoflo np. ak47 czy whiterussian moze rosnąć w cieniu ??

gdzies mi sie obilo o uszy ze tak ale nie jestem pewien

Kazda roślina potrzebuje słońca do rozwoju.Lepiej sadz tam gdzie dobrze słońce swieci. :peace:

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+