Skocz do zawartości
nasiona konopi thc-thc

grower

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

przy okazji polecam toping zamiast fim

A wiesz od czego wziela się nazwa fim??? ktoś chciał zrobić topping i mu nie wyszło, statystyczny polak w takim momencie krzyknałby "Kur wa" ale, że to nie był polak to powiedział Fuck i missed (FIM)

Opublikowano

WItam! Chcę posadzić krzaczki, ale miejscówka jest praktycznie otoczona wodą i ogólnie teren jest baaardzo podmokły. W takim wypadku dobry rozwiązaniem będzie posadzenie krzaków w 15 l donicach ( z uwagi ze beda to automaty) i rozstawieniem ich na miejscówce? czy wkopać te donice w ziemie? I jeszcze jedno pytanie - czy nie jest juz za pozno na zamowienie zwyklych odmian (nie automatów) i wysadzenie ich na outa? Konkretnie chodzi mi o easy sative

Pozdrawiam

Opublikowano

nic z tego nie będzie , łodyga uschnie i zostanie sama gleba.

PS. Slimakol z brosa 11.90zł , chyba nie dużo jak na 99% bezpieczeństwo ze strony ślimaków. pozdro !

Opublikowano

nic z tego nie będzie , łodyga uschnie i zostanie sama gleba.

PS. Slimakol z brosa 11.90zł , chyba nie dużo jak na 99% bezpieczeństwo ze strony ślimaków. pozdro !

Dzięki.
Opublikowano

ja bym nawet dawał 99,9%, jeszcze nigdy mi się nie zdarzyło, żeby ślimak przeszedł przez bariere slimakolu. Tzn raz mi wszamał szczyt,ale przeszedł do wnętrza okręgu po trawce

Opublikowano

bez ślimakola nawet nie podchodź do outa bo tylko szkoda roślin , tylko dasz pożywienie dla tych obślizgłych gryzoni .

Opublikowano

apropo slimakolu. stosujecie tylko na wiosnę czy powtarzacie zabieg jesienią.?

wiadomo że ten środek się nie rozpuszcza szybko. nawet bardzo powoli..

post-17473-0-71239000-1337275289_thumb.j

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+