Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Insider, wg mnie to dobry pomysł, na pewno wzmocni to roślinę i polepszy jej układ korzeniowy, zobacz, że w większości uprawach indoor też stosuje się ukorzeniacz. :peace:

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Czesc mam pytanie/ nawet dwa. Ile moge trzymać outodora 5 dniowego w doniczce 300ml? Juz takie malutkie listki (ledow pestki zrzucilo) Do 10 dni moge potrzymac? I jak je podlewac? Narazie podlewam co drugi dzien dwie lyczeczki wody

Opublikowano

1 pytanie.

Jak najkrócej bo roślina nie bd mogła prawidłowo się rozwijać i jest możliwośc, że Ci skarłowacieje.

2 pytanie.

Nichuja nie zrozumiałem o co Ci chodzi. Ochłoń troche i napisz jeszcze raz o co Ci chodzi..

Powodzenia w podlewaniu plantów łyżką.. :)

Opublikowano

Czesc mam pytanie/ nawet dwa. Ile moge trzymać outodora 5 dniowego w doniczce 300ml? Juz takie malutkie listki (ledow pestki zrzucilo) Do 10 dni moge potrzymac? I jak je podlewac? Narazie podlewam co drugi dzien dwie lyczeczki wody

kolego ,możesz spokojnie i 20 dni trzymac nic ci nie skarlowacieje ,a podlewaj znacznie wiecej na 300 ml to tak z 10 lyzek co 3 dni,tylko zrob dziury w doniczce jak nie masz.pozdro
Opublikowano

Już wszystko jest na spotach. :) 9dniowe roślinki.

Jak już będą troche większe to zarzuce jakieś fotki.

Edit// zapomnałem jeszcze o jedno spytać po jakim mniej więcej czasie zacznie pokazywać się płeć?

Opublikowano

raczej ciężko z tą odmianką ... poniżej odmianki idealne na polski klimat :

*Easy Sativa

*Hollands Hope

*Passion

*Maroc

*Durban Poison

*Purple

*Frisian Dew

*Purple Power

Generalnie polecam pestuchy outdoorowe od Female Seeds

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+