Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Pewnie za mało azotu.
Ten co pokazałeś to mi wygląda jakby tam jajca miały być, ale nie wiem do końca bo zdjęcie nie wyraźne.
Weź sobie to obczaj i sam będziesz wiedział

Opublikowano

Proszę o szybką odpowiedź!!! Ostatni raz przy pomidorkach byłem 5 dni temu. Dzisiaj przyszedłem i okazało się,że 1 z nich wszedł w fazę flo. Jeszcze dzisiaj podlałem go biohumusem,bo ma żółte liście od dołu. Pytanie brzmi kiedy mogę go najszybciej podlać substralem "burza kwiatów"? W poniedziałek? W środę? Bo już się białe włoski pojawiły.
Następna sprawa:
Jedna z roślinek(jeszcze mała,w fazie wega) została całkowicie złamana tak,że jedna część nie trzyma się drugiej części. Dodam,że złamała się 1cm powyżej 1 partii liści. Więc obciąłem minimalnie końce tych łodyżek i przymocowałem jedną do drugiej tak,aby się stykały idealnie. Pytanie brzmi czy roślinka się zrośnie czy nie? Jest możliwość zrobienia z tym coś innego,żeby dalej się rozwijała?
I ostatnie pytanie: Właśnie mi się zaczyna faza flo w jednej roślince,a w drugiej zaraz się zacznie. Mogę jeszcze zastosować trening LST? Topki zaczną rosnąć ku górze?
Z góry dzięki za szybką odpowiedź

Opublikowano

3 pytanie mam ten sam problem ale ja sobie w tym roku odpuszczam lst :P
2.moze sa szanse ze sie zrosnie mi sie naderwala to polowy lodygi to sie zrosla ladnie :zmiazdzony:
1. a burza nie jest na poznijesze stadium ? mozesz juz lac tylko dawaj do niej troche biohu
:elo:

Opublikowano

Jak wygladaja jak na 60dni. 2 grapki i automat no-name? Ciekawa mnie fioletowe lodyzki w grapku. Gdzies czytalem ze roslina z tak obiawiajacym sie pheno wychodzi na mocarza Moze macie o tym jakies info?

Opublikowano

roślinki zasadzone do doniczek

czy w obecnym okresie opłaca się im robić topping jak podrosną czy może zostać tylko przy LST? ( na spocie same AF- można je wogóle przycinać :blink: ) :P

Opublikowano

Dokładnie jest to przepłukanie rośliny(dużą ilością wody) w celu pozbycia się nawozów.

Nawozy powinno odstawić się jakiś tydzień przed ścinką.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+