Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Jutro zamawiam sionka co kupić normalne odmianki na outa czy dać sobie już spokój i kupić automaty?Jeśli auto to jakie przy małym doświadczeniu dały by największy plon?

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Jeden pisze że dadzą radę drugi że lipa to jak tow końcu Panowie i Panie jest hm? Co by było najlepszym rozwiązaniem z największym plonem?

Opublikowano

może i dadzą, ale jak dla mnie to już za późno. Bo jak teraz zaczniesz kiełkować, to roślinki będą miały naprawde krótkiego wega. Przez co prawdopodobnie dadzą maleńki plon. Oczywiście jest to tylko założenie, bo jakbyś zapewnił roślince super mega hiper warunki i do tego wybrał wczesną odmianę, to jest szansa na dobry plon. Jednak ja zdecydowanie wolałbym miec pewność, że z roślin będzie fajny plon i wybrałbym AF.

Opublikowano

Za wielkich umiejętności nie mam,za to miejscówka nasłoneczniona od świtu do zmierzchu nawozy zakupione sionka zamówione zobaczymy co z tego wyjdzie,a wybrałem 50szt. cindy 99(x-line) 15szt.auto jack.Zobaczymy co z tego wyjdzie o ile coś wyjdzie:)

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+