Skocz do zawartości
nasiona thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Sciezki to beda zwierzece. Trawa nie przeszkadza a wrecz kamufluje. Jak chce ci sie tachac donice to tachaj donice a jak masz droge przypalowa to wroki lepiej bo poco zwracac uwage Sa tez do kupienia odstraszacze solarne na krety i nornice dobrze dziala na 10m2 i po klopocie wtedy kopiesz dolki bez donic

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

Mam sadzonki 2cm, dzisiaj była mocna snieżyca ale przychodze przed chwilą na spota i jeszcze nic im sie nie stało, moje pytanie brzmi: czy moge takie sadzonki trzymać do poniedziałku w ciemnym miejscu i tylko raz dziennie po 3 godziny je naświetlac lampą MH chodzi mi o to czy nie zrobia mi sie z tych feminizowanych roślin obojniaki

Opublikowano

jak nie masz żadnego boxa to na parapecie

a jak myślicie czy moje sadzonki na 2-5cm w mini szklarni wytzrymają zapowiadane nocne temp. (-3C)

ale mógł byś je nakryć butelkami na noc i czymś jeszcze włókniną lub czymś podobnym

Opublikowano

jesli nie masz boxa to oczywiscie na parapecie ale teraz juz pogoda sie bedzie poprawiac, wiec gdy plant bedzie mial te 4-5 dni i pogoda bedzie lepsza to mozesz go dac na spota, jesli u Ciebie dalej bedzie niska temp w nocy to daj butelke na planta

Takie temp jak teraz w nocy to sytuacja ekstremalna dla malych sadzonek, wiec jesli mozecie to trzymajcie male planty w domu do czasu az nie bedzie minusowych temperatur w nocy albo wstrzymajcie sie kilka dni z kielkowaniem, gdy nie macie mozliwosci pozostawienia planta na parapecie/w boxie.

Opublikowano

kupował ktoś maroca z holenderskiskun? bo jak kupiłem i jakies genetycznie zmutowane są małe jak na te dni i pokręcone liście,ogólnie shit

Opublikowano

prostsze rozwiazanie to slupek czy galaz na ktorej wieszamy szmate, polewamy Anti-bissanem albo Hukinolem ( preparatem ktory odstrasza dziki, sarny i ogolnie zwierzyne lesna) i zakrywamy to np. butelka zeby deszcze nie zmyl nam preparatu ze szmatki. Rozwiazanie proste i skuteczne, bo potwierdzone przez wiele osob

Opublikowano

kupował ktoś maroca z holenderskiskun? bo jak kupiłem i jakies genetycznie zmutowane są małe jak na te dni i pokręcone liście,ogólnie shit

No mutanty. Ale jak wszystkie to coś z nasionami nie tak <_<

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+