Skocz do zawartości
nasiona marihuany thc-thc

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano

Siema w tym roku planuje pierwszego outa spaceruje w ostatnim czasie dużo po lesie szukając spota i mam do was pytanie znalazłem pole choinek w wysokości 50-70cm nikt tam nie zagląda bo sumie po co zaglądać do choinek i jak by wyciąc kilka w centrum uprawy i zasadzić tam około 5 automatów, co o tym myślicie chodzi mi czy nie będzie tam zawilgotno czy jakieś inne zastrzeżenia bo sarn czy dzików tam nie będzie ze ślimakami sobie poradze. czekam na podpowiedzi

• Replies 2,7 tys.
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Opublikowano

posadze w ziemi kupczej uniwersalnej i w wiaderkach, a choinki mi wystaja ledwo za kolana, a automaty idealnie wtopią sie w tle

Opublikowano

elo

wyczytałem ze dobze jest kiełkować 14 kwietnia bo coś tam księżyc,

a ja mam zamiar odrazu na spocie kiełkować .czyli zanim wyjdzie kiełek to pare dni.czy takie kiełkowanie jest wazne ze 14 kwietnia czy obojętne

Opublikowano

Mam zamiar nawozić moje pomidorki planktonem K i S. Mam na zmianę nawozić raz tym, raz tym, czy nawozy, potem woda i znowu nawozy? Czy po prostu stosować tylko Plankton K i wodę na zmianę?

I dodatkowo jeszcze jedno pytanie. Czy ziemia torfowa 5,5-6,5 ph się nada? Lepsza/gorsza od normalniej ziemi, czy ph jest w porządku?

@down:

Ale to torf, taka też się nada?

Opublikowano

Czy ziemia torfowa o ph 5.5-6.5 nada się na spota?

Wybaczcie, że tyle tym spamuje, ale w najbliższy weekend mam już zamiar wysadzić pierwsze roślinki, troszkę mi się śpieszy.

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+